Як виявляти та вирішувати конфлікти, що стають на заваді розвитку громади

Цьому навчалися фахівці відділів та управлінь соціального обслуговування населення Лозівської міської ради, представники громадських організацій, волонтери, ветерани. Під час тренінгу виносили на обговорення питання, які викликають конфліктні ситуації та можуть призвести до соціальної напруги.  

Виявити найбільш актуальні та знайти шляхи їх вирішення допомагали фахівці Громадської організація Центр права та посередництва. Проходив тренінг в рамках проєкту «Стійкість та соціальна згуртованість в громадах Харківської області»,  15 жовтня.

Реалізують проєкт в десяти громадах Харківської області, Лозівська одна з них, розповіла керівник проєкту Ірина Міхальова. Працюють за геоінформаційною системою аналізу, моніторингу, та вирішення конфліктів.

– Мета нашого заходу вислухати вас та допомогти впоратися з тією чи іншою проблемною ситуацією, – наголосила Ірина Міхальова. -Тож не бійтеся говорити про проблеми, запевняю вони є у кожній громаді.

Зауважила, що в умовах воєнного стану є ряд проблем і конфліктів, які притаманні майже усім громадам – це розподіл гуманітарної допомоги, інклюзивність, комплекс питань пов’язаних з внутрішньо-переміщеними особами та інші.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *