6 продуктів, які можна їсти перед сном, щоб не нашкодити фігурі і поліпшити здоров’я

6 продуктів які можна їсти перед сном без шкоди для фігури

Ми часто стикаємося з питанням, що можна з’їсти перед сном, щоб не нашкодити фігурі. Кожен із нас, впевнено можна сказати, знає, що в ці години краще утриматися від перекусів. Проте, якщо ви все ж таки відчуваєте голод, маємо для вас добру новину – існують продукти, які можна споживати перед сном без страху для фігури!

Ми часто стикаємося з питанням, що можна з'їсти перед сном, щоб не нашкодити фігурі. Кожен із нас, впевнено можна сказати, знає, що в ці години краще утриматися від перекусів. Проте, якщо ви все ж таки відчуваєте голод, маємо для вас добру новину - існують продукти, які можна споживати перед сном без страху для фігури!

Один з таких смачних дарів природи – хумус. Щедро приправлений оливковою олією, він може бути ідеальним вибором для перекусу перед сном. Надзвичайно корисний для організму, хумус містить багато білка та волокон, які забезпечать вам відчуття ситості на протязі ночі і не залишать сліду на фігурі.

Один з таких смачних дарів природи - хумус. Щедро приправлений оливковою олією, він може бути ідеальним вибором для перекусу перед сном. Надзвичайно корисний для організму, хумус містить багато білка та волокон, які забезпечать вам відчуття ситості на протязі ночі і не залишать сліду на фігурі.

Також до списку безшкідливих продуктів на ніч можна додати сливки. Вони містять корисні жири, які допомагають заспокоїти організм перед сном. Оптимальний варіант – натуральні сливки, без доданих цукорів або штучних добавок. Більше того, сливки мають високу кількість кальцію, який сприяє засвоєнню належних ферментів у желудку.