Росіяни вдарили ракетами по житлових кварталах Дніпра, є загиблі й поранені

Внаслідок обстрілів повністю зруйновані кілька приватних осель

У ніч на 29 вересня російські війська завдали ракетного удару по житлових кварталах Дніпра. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Наразі відомо про трьох загиблих і п’ятьох поранених.

«Росіяни ударили ракетами по нічному Дніпру. Поцілили по житлових кварталах. На зараз відомо про трьох загиблих, серед них одна дитина… Ще п’ятеро поранені, у тому числі і 12-річна дівчинка. Рятувальники дістали її з розбитого дому, де вона просто спала, коли туди прилетіла російська ракета», – повідомив Резніченко.

Фото ДСНС

Зазнав руйнувань ринок, пошкоджено автобуси, автівки та лінії електропередач. Повністю зруйновані кілька приватних осель. Рятувальники продовжують розбирати завали і шукають людей.

Протягом останніх кількох місяців РФ активізувала обстріли українських міст. Зокрема, найчастіше удари завдаються по цивільній інфраструктурі Кривого Рогу, Харкова, Миколаєва, Дніпра і Запоріжжя.

P.S. Близько 14:40 в ДСНС повідомили, що під час проведення пошукових робіт, в одному повністю знищеному будинку рятувальники виявили чотирьох загиблих – двох дорослих та двох дітей.

Наразі пошукові роботи та розбір уламків тривають. Також, внаслідок обстрілів п’ятеро людей отримали поранення., їх госпіталізували. Також в ДСНС розповіли, що вдалося врятувати 12-річну дівчинку, яка перебувала під завалами власного будинку.

Загалом пошкоджені понад 60 домоволодінь та кілька багатоповерхівок. Крім того, внаслідок нічних обстрілів обласного центру пошкоджено ринок, автобуси, автомобілі та електромережу.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter