Подружжя з Мукачева крало квіти з могил військових для продажу на базарі

За крадіжку квітів з могил військових чоловіку та жінці загрожує до семи років тюрми

Поліція затримала 34-річного чоловіка та 35-річну жінку, які крали квіти з могил на військовому цвинтарі у Мукачеві та продавали на ринку. Обоє зізналися у крадіжках з кладовища та пообіцяли більше такого не робити. За скоєне їм загрожує до семи років позбавлення волі.

Як повідомила прес-служба поліції Закарпаття, двох мешканців Мукачева через крадіжки квітів із кладовища затримали у п’ятницю, 26 серпня. «Крадіями виявилися чоловік і жінка віком 34 та 35 років, які перебувають в цивільному шлюбі. Зловмисники вчиняли крадіжки зранку. Квіти вони викрадали з могил Алеї Слави Героїв, де поховані військовослужбовці», — йдеться у повідомленні.

У прес-службі уточнюють, що чоловік та жінка з крадених квітів формували нові букети, які продавали на ринку та у закладах відпочинку. Поліція зафіксувала причетність мукачівців до щонайменше чотирьох таких випадків.

«Викрадали квіти з кладовища, з частини, де похоронені воєнні. Вибираю квіти у воєнних, які є свіжі, приношу додому, переробляю, а потім продаю їх на базарі у себе. Пробачте, я більше так не буду, розумію свою вину», — зазначила 35-річна мешканка Мукачево на відеозаписі, оприлюдненому поліцією.

«Ходив на кладовище за квітами з дівчиною. Ми збирали квіти, приходили додому, переробляли ці квіти і на ринку продавали. Вибачаюсь перед рідними загиблих. Більше такого робити не буду», — сказав поліції 34-річний чоловік.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 297 ККУ (наруга над могилою, вчинена за попередньою змовою групою осіб).За крадіжки квітів із могил військових чоловіку та жінці загрожує до семи років ув’язнення.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter