На території кладовища під Мукачевом виникла пожежа

Пожежники загасили вогонь на цвинтарі за 30 хвилин

У селі Негрово поблизу Мукачева загорілося кладовище: поблизу цвинтаря хтось із місцевих мешканців запалив сухостій. Внаслідок пожежі на території кладовища пошкоджені пам’ятники на могилах, згорів гектар сухої трави та паркан. Пожежу загасили рятувальники спільно з місцевими мешканцями.

Як повідомила прес-служба ДСНС Закарпаття, виклик про загорання на території кладовища у селі Негрово рятувальники отримали у середу, 3 серпня, о 13:06. Загорілася суха трава на цвинтарі на вулиці Лесі Українки.

«Пожежею знищено суху траву на площі 1 га, а також пошкоджено кущовий паркан та пам’ятники. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини з Іршави», – йдеться у повідомленні.

У прес-службі ДСНС у коментарі ZAXID.NET уточнили, що пожежу рятувальникам вдалося загасити за 30 хвилин, до роботи були залучені 15 мешканців села Негрово, а також два трактори місцевих підприємців. «Внаслідок пожежі на кладовищі пошкоджені пам’ятники. Їх кількість та сума збитків наразі встановлюється», – зазначила речниця ДСНС Закарпаття Наталія Батир. За її словами, загалом на Закарпатті за минулу добу працівники ДСНС зафіксували 15 пожеж сухої трави та чагарників.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter