38-річний мешканець Чернівців отримав повістку за запуск салюту

Поліцейським чоловік пояснив, що запустив салюти для дітей

Поліція затримала 38-річного мешканця Чернівців, який у період воєнного стану запустив феєрверк. На чоловіка поскаржилися місцеві мешканці, які побачили і зняли на відео запуск салюту ввечері четверга, 8 квітня. Знайшли чоловіка і вручили йому повістку вже наступного дня вранці.

Як у п’ятницю, 8 квітня, повідомила прес-служба поліції Чернівецької області, відео з салютами поширили у соцмережах мешканці Чернівців, яких обурило використання піротехніки у воєнний час. Поліцейські з’ясували, що феєрверки запускав зі свого двора 38-річний чернівчанин.

«Чоловік пояснив поліцейським, що мав удома піротехніку і діти попросили показати їм салюти. Не подумавши про наслідки, він використав феєрверки. При цьому чернівчанин порушив правила безпеки», – йдеться у повідомленні поліції.

На 38-річного чоловіка склали протокол за статтею 195-6 КУпАП (порушення порядку використання піротехнічних засобів). Протокол скерують до суду. Крім того, правоохоронці запросили порушника до військкомату, де йому вручили повістку.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter