Четверо людей постраждали внаслідок ДТП з автобусом, який їхав на «Буковель»

Винуватцю ДТП загрожує до трьох років обмеження волі

Внаслідок лобового зіткнення Renault Clio та рейсового автобуса «Коломия – Буковель» постраждали четверо людей. Попередньо відомо, що 21-річний водій Renault Clio на швидкості виїхав на зустрічну смугу руху. Від удару травми отримав водій авто, а також троє пасажирів автобуса. Усі потерпілі перебувають у лікарні. Поліція відкрила кримінальне провадження, винуватцю ДТП загрожує до трьох років обмеження волі.

Як у середу, 29 березня, повідомила прес-служба поліції Івано-Франківської області, аварія сталася у селі Саджавка Коломийського району. «Поліцейськими встановлено, що 21-річний водій автомобіля Renault Clio не врахував стан дорожнього покриття, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із рейсовим автобусом “Коломия-Буковель”. На момент аварії в автобусі перебували пасажири», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП водій Renault Clio та троє пасажирів автобуса «Коломия – Буковель» отримали різні травми. Усіх постраждалих госпіталізували. Обох водії перевірили на стан сп’яніння, – на момент ДТП за кермом вони перебували тверезі.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом). Винуватцю аварії загрожує до трьох років обмеження волі із забороною керувати автомобілями на три роки.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter