Від +8 до +18. Синоптикиня повідомила, яка погода буде у середині жовтня та назвала дні, коли в Україні знову будуть заморозки

Тиждень розпочався зі справжньої осінньої погоди, яка вже надовго облаштувалася в Україні.

Синоптикиня Наталка Діденко, на своїй сторінці в facebook, розповіла про нюанси осінньої погоди у середині жовтня та попередила, коли та де в Україні знову будуть заморозки.

“Середина жовтня. В Україні 15-го жовтня буде багато дощів, не знаю, чи грибних, але точно мокрих. Більша ймовірність дощів завтра — у західних (Карпати, гриби), північних та східних областях. Карта. Дуже обережно в лісах — де ходити заборонено, отже, заборонено, не легковажте безпекою. У південній частині та у більшості центральних областей у вівторок обійдеться скоріше хмарністю чи й навіть проясненнями, тобто, серйозні опади навряд”, — повідомила синоптикиня.

“Вітер буде північно-західний, помірний. Температура повітря очікується найвищою у південній частині, +13+18 градусів. Найнижчою — у північній частині та в західній частині, +8+11 градусів. На решті території протягом дня +10+14 градусів. У Києві у вівторок очікується часом дощ, помірний північно-західний вітер, буде холодно, вночі +7+9 градусів, вдень +10+12 градусів. 17, 18 та 19 жовтня у західних, північних та центральних областях України у нічні години ймовірні заморозки”, попередила Діденко.


728

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *