Харків’яни оговтуються після масштабного обстрілу міста: квартири людей вигоріли вщент

Росіяни гатили по Харкову ракетами та артилерією, через влучання снарядів виникла пожежа у житловому будинку.

Після влучань окупантів по Харкову двоє людей отримали поранення, декілька квартир вигоріли вщент, йдеться в ТСН.

Опівночі росіяни вчергове запускають ракети на Харків, та булу вибухи і у Бєлгороді, коли одна з ракет летіти у бік Харкова не захотіла.

Одна з трьох ракет все ж долетіла до українського міста, сюди впав невеличкий уламок від смертоносної С-300. Вщент вигоріла квартира, від меблів лише попіл. Понад дві години рятувальники боролись з вогнем, з палаючих кімнат встигли врятувати двох жінок. “Дві жінки, одна не ходить, а друга – постраждала більше. Вони вже лягали спати, вікна гримнули на ліжко і розбилися, і склом порізало”, – розповідають сусіди.

Поранені жінки під наглядом медиків, їхній стан середньої тяжкості. Жертв могло бути і більше, кажуть рятувальники, якби жильці сусідніх квартир не евакуювалися.

“Загорілась квартира на третьому поверсі на площі 30 квадратних метрів, а також офісне приміщення на площі 40 квадратних метрів. Безпосередньо зараз на місці працюють сапери для виявлення залишків вибухонебезпечних предметів”, – розповідають рятувальники.

Гатили вночі по місту і з артилерії, касетними боєприпасами, які використовують для масового ураження обстріляли Новобаварський район. Лише за півдня рятувальники знешкодили на вулицях з десяток таких снарядів, минулося без жертв.


182