У Валках розпочав роботу офіс «Зроблено в Україні»

Це другий на Харківщині та 31 в Україні офіс підтримки мікро- і малого бізнесу «Зроблено в Україні», де підприємці можуть отримати інформацію та допомогу у розвитку бізнесу.

«Офіс пропонує комплексні консультаційні послуги для підприємців та осіб, які планують розпочати власну справу. Тут можна отримати актуальну інформацію про урядові програми підтримки бізнесу, послуги служби зайнятості, а також скористатися безкоштовними консультаціями з розробки бізнес-планів для участі у грантових програмах», – зазначив директор обласного центру зайнятості Олександр Котуков. 

Офіс «Зроблено в Україні» функціонує на базі Валківського відділу Богодухівської філії Харківського обласного центру зайнятості. Додаткову інформацію можна отримати за номером телефону: (057) 765 30 83.

Нагадаємо, що в Харкові в липні на базі обласного центру зайнятості було відкрито перший регіональний офіс.

За даними обласного центру зайнятості, з початку дії грантових програм в області 643 людей стали переможцями, отримавши мікрогрант до 250 та 500 тис. грн і ще 22 переможця визначено за програмою для ветеранів та другого з подружжя, що передбачає отримання гранту до 1 млн грн.

Станом на 1 жовтня 2024 року на підтримку бізнесу за урядовими грантовими програмами на Харківщині залучено майже 98,6 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *