Олег Синєгубов долучився до другого Молитовного сніданку на Харківщині

Учасники зустрічі помолилися за українських захисників, мир та справедливу перемогу, за українське суспільство і об’єднання світу проти зла, звільнення полонених та пам’ять про полеглих.

У другому на Харківщині Молитовному сніданку взяли участь представники релігійних конфесій, народні депутати, представники місцевого самоврядування, правоохоронці, військові та рятувальники. 

«Харківщина – це місце сили, це координати сили. Якщо говорити про молитву, то вона має лунати в наших серцях особисто і публічно за тих хлопців, які зараз на першій лінії роблять все можливе ціною власного життя, аби зберегти мир, незалежність і суверенітет нашої держави. Також наша молитва за тих дітей, за тих цивільних, яких втратила наша країна. За тих батьків, які ховають своїх дітей. Молимося за мир, за перемогу, за наших військових. Аби вони були максимально ефективними на полі бою і принесли нам справедливий мир», – зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. 

Одним із організаторів та ініціаторів Молитовного сніданку став народний депутат України Олексій Красов. 

«Молитовні сніданки – це про єднання, про духовне єднання. Ми хочемо, щоб усі були об’єднані спільною ідеєю – підтримати один одного, помолитися за тих кого ми цінуємо, кому ця підтримка сьогодні потрібна», – зазначив Олексій Красов. 

Також цьогоріч відбулася молитва капеланів про Перемогу України, Захисників і Захисниць держави, звільнення тимчасово окупованих територій. 

«Дякую нашим Захисникам і Захисницям, що ми маємо можливість зібратися таким широким колом, попросити у Бога за наш народ, за воїнів, благополуччя та світле майбутнє держави», – зазначив Архієпископ Харківський і Слобожанський ПЦУ Митрофан. 

Молитовні сніданки є традицією багатьох демократичних країн світу і слугують місцем об’єднання і розуміння людей різного напрямку діяльності. Більше 60 років вони проходять у Конгресі США, Європарламенті, Німеччині, Великій Британії, Норвегії та інших державах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *