Працівники харківської «екстренки» отримали від ЮНІСЕФ понад 200 медичних наборів

Про це повідомила заступниця начальника Харківської ОВА Олена Логвинова.

«Сьогодні Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) передав Харківському центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф 204 набори для надання невідкладної медичної допомоги на суму майже 8 мільйонів гривень. Ця підтримка є вкрай важливою для «екстренки», особливо в умовах підвищеного навантаження на медичну систему під час повномасштабної війни. Дякуємо ЮНІСЕФ за всебічну увагу до Харківщини, підтримку медичної сфери регіону і піклування про здоров’я наших громадян. Продовжуємо працювати далі», – сказала Олена Логвинова.

Медичні комплекти містять засоби для лікування травм, важких поранень і невідкладних станів: медикаменти для зупинки кровотеч, бинти, шини для іммобілізації, хірургічні інструменти та обладнання для надання первинної допомоги і стабілізації пацієнтів у перші хвилини після поранень, додала заступниця начальника Харківської ОВА.

«Щиро дякуємо Харківській обласній державній адміністрації і особисто заступниці начальника ОВА Олені Логвиновій за чітку та плідну комунікацію. Додатково дякуємо медичним працівникам Харківщини за героїчну працю. Сподіваємося, ці набори допоможуть їм у щоденній роботі», – сказала керівниця офісу ЮНІСЕФ у місті Харків Джінан Рамадан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *