Поліція евакуює цивільне населення з Куп’янського району та Вовчанської територіальної громади

Протягом 17 жовтня поліцейські вивезли 78 людей з населених пунктів, які потерпають від російських ударів. Правоохоронці відвезли людей до більш безпечних місць та передали волонтерам.

Поліцейські Куп’янського РВП спільно з поліцейськими полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області евакуювали 76 мешканців з таких населених пунктів Куп’янського району, як Куп’янськ-Вузловий, Ківшарівка, Курилівка, Подоли та Куп’янськ.

З села Петропавлівка працівники відділу поліції № 1 Чугуївського райуправління поліції вивезли 54-річного чоловіка та 47-річну жінку, прикуту до ліжка. Вони не могли виїхати з села самостійно, тому звернулися по допомогу до поліції.

Евакуацію цивільного населення поліцейські здійснювали на службових автомобілях. Правоохоронці вивезли людей до більш безпечних місць та передали волонтерам.

Поліція закликає не наражатися на небезпеку та виїжджати з прифронтових населених пунктів. Нагадуємо, що з питань евакуації громадяни можуть звертатися на «гарячу лінію» з питань евакуації за номером телефону 0-800-33-92-91, спецлінію поліції «102» або до найближчих відділень поліції.

Відділ комунікації поліції Харківської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *