5 корисних порад, як правильно накрутити волосся прасочкою

Як накрутити волосся “прасочкою” корисні рекомендації

Для багатьох жінок накручування волосся стало невід’ємною частиною їхньої ранкової рутини. Волнисті і кучеряві локони є символом жіночності та романтичності. Але як створити цей ефект безпосередньо вдома? Одним з найпопулярніших способів накручування волосся є використання ганчірочок.

Ганчірочки – це тонкі і гнучкі резинки, які намотуються на волосся, утворюючи кілька локонів. Даний спосіб накручування дозволяє створити довготривалі локони з коренів волосся, що надає більш природний і об’ємний ефект. Вибіркучерявих локонів може бути індивідуальним – ви можете вибрати розмір і форму ганчірочок залежно від того, які кучері ви хочете отримати.

Якщо вам потрібно створити локони якомога швидше, варто використовувати деякі додаткові засоби, що сприяють цьому. Наприклад, перед накручуванням волосся, використовуйте лак для фіксації, щоб забезпечити більш тривалу стійкість. А якщо ви хочете отримати більш гладкі локони вздовж кінців волосся, можна використовувати бігуді або плойку. Ці інструменти допоможуть вам отримати красиві і стрункі волнисти локони.

“Прасочка”

“Прасочка”

Плойка – це дуже популярний засіб для створення красивих локонів. Завдяки їй ви можете зробити своє волосся більш об’ємним ікудлатим. Якщо ви маєте пряме волосся і мрієте про ефектні локони, то вам точно потрібна прасочка.

Бігуді – це ще один спосіб накрутити волосся без іронії. Вони можуть мати різні форми і розміри. Для накрутки бігуді не знадобиться використовувати тепло, тому вони є більш безпечним засобом для волосся. Вони також дуже легкі у використанні і підходять для будь-якого типу волосся.

Якщо ви хочете, щоб локони були стійкими і трималися протягом усього дня, то не забудьте зафіксувати їх за допомогою лаку. Лак – це незамінний засіб для стайлінгу волосся. Він є одним з найкращих ганчірочок нашого часу.

Якщо у вас не занадто довге волосся, але ви хочете мати об’ємні кучері, то спробуйте намотати їх на коклюшки. Для цього потрібно лише кілька маленьких коклюшок і трохи часу. Намотані волосся на коклюшки додає об’єму з коренів і створює неймовірно гарний ефект.

Ви також можете використовувати різні засоби для створення локонів. Наприклад, мереживну стрічку або плунжер. Завдяки ним ви з легкістю зможете створити чарівні локони, які будуть радувати вас кілька днів. А ще пам’ятайте, що саме ви володарі свого волосся, тому експериментуйте та знаходьте свій власний стиль.

Плойка

Плойка

Плойка – це один із найпопулярніших інструментів для створення красивого зачісок з кучерявими локонами. Для накручування волосся на плойку потрібно мати кілька важливих речей: саму плойку, захисний спрей або засіб для термозахисту волосся, а також лак для фіксації результату.

Перш ніж користуватися плойкою, важливо підготувати волосся. Для цього варто витягти кожен кінець прасочкою, а корені – феном. Такий підхід дозволить створити більш об’ємну зачіску, оскільки в плойці вони будуть відмотуватися з нижньою стороною голови.

Накручувати волосся на плойку можна двома способами: пров’язуванням і локонами. Якщо ви хочете отримати більш пружні кучері, пров’язуванням буде більш підходящим варіантом. Для цього вам потрібно розділити волосся на декілька рівних частин, змочити їх захисним спреєм або засобом для термозахисту і по черзі намотувати прядки на плойку. Після цього зафіксуйте кожну локон ганчіркою або скріпкою, а коли волосся зовсім висохне – зніміть їх і покрийте волосся лаком для фіксації. Так ви зможете створити чудову плойку з ефектом соколиного гнізда.

Якщо вам потрібні більш розкішні локони, то краще використовувати метод з намотуванням широких локонів. При цьому розділите волосся на декілька частин і намотайте кожну прядку на плойку, починаючи з коренів і закінчуючи кінцями. Зафіксуйте кожний локон ганчірочкою і залиште на деякий час, доки волосся повністю не охолоне. Потім розкрийте локони і розчешіть волосся пальцями, з фіксуючим лаком або засобом для укладання. В результаті ви отримаєте неймовірно красиві об’ємні локони, які будуть виглядати дуже природно і елегантно.

Бігуді

Бігуді

Бігуді – це один з найпоширеніших способів накручування волосся без використання термічних засобів. Вони набагато менш шкідливі для волосся, порівняно з плойкою, лаком або ганчірочками.

Особливістю бігуді є те, що вони створюють неповторний обсяг і локони від коренів до кінців. Цей засіб добре підходить для довгого волосся, так як намотуються аж до самого кінця.

Для створення ефектних локонів з бігуді потрібно кілька кроків. Можна розділити волосся на кілька відділень і обробити їх засобом для фіксації. Потім витягнути нитку бігуді і почати обмотувати ними волосся, починаючи від кінчиків і закінчуючи коренями. Необхідно обертати бігуді тісно, але не занадто сильно, щоб не створювати зайвого навантаження на волосини. Далі потрібно зафіксувати кінці бігуді, щоб вони не розмоталися.

Після того, як бігуді будуть зафіксовані, можна розчісати локони пальцями або гребенем з широкими зубцями. Щоб забезпечити максимальну фіксацію, необхідно обробити волосся лаком. Для більш тривалого ефекту, варто залишити бігуді на голові на декілька годин або навіть на ніч.

Папільотки

Папільотки

Папільотки – це відмінний спосіб накрутити волосся і створити красиві локоні. Їх можна використовувати як при простому повсякденному зачісуванні, так і в особливих випадках.

Для того щоб накрутити волосся за допомогою папільоток, потрібно вологі кінці попередньо змотати на них. В результаті цього вони дуже красиво намотуються.

Перед застосуванням папільоток рекомендується використовувати особливий засіб, який допоможе утримати прядки на місці. Це може бути спіралевидна ганчірочка або лак. Засоби мають бути гіпоалергенними і не містити шкідливих компонентів.

  • Папільотки доступні в різних розмірах і видів, що дає можливість вибрати найкращий варіант для вашого типу волосся.
  • Коли ви вперше розгорнуваєте папільотку і наносите її на волосся, важливо ретельно розділити прядки і розподілити волосся рівномірно по всій довжині папільотки.
  • Накручування волосся на папільотки може зайняти трохи часу, тому чекайте на результат і не поспішайте.

Завершивши накручування волосся, ви можете використовувати декілька секретів, які допоможуть вам зберегти красу локонів протягом тривалого часу: встановити прядки з використанням спеціальних заколок або бігуді, що допоможе утримати повітряний локон і довготривалий ефект. Також корисно намотувати волосся від коренів до кінців, це зробить вашу зачіску більш об’ємною.