Нові вхідні групи, томограф і утеплений фасад: результати «Великого будівництва» в Лозівській лікарні

Під час робочої поїздки до Лозівського району заступник голови ХОДА Михайло Харнам відвідав медичний заклад, який реконструювали в межах програми Президента України.

Заступник голови ХОДА ознайомився з роботами, які провели в приймальному відділенні КНП «Лозівське територіальне медичне об’єднання» в селі Катеринівка. Будівлю реконструювали в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Роботи тут тривали з 2018 по 2021 рік. У травні цього року оновлене відділення розпочало знов приймати пацієнтів. Загальна кошторисна вартість робіт склала близько 11 млн грн. 

За час реконструкції в лікарні побудували кілька вхідних груп, утеплили фасад, замінили сантехніку та встановили томограф. Також будівлю повністю адаптували до вимог інклюзії та доступності. 

Оглянувши проведені роботи, Михайло Харнам нагадав, що 16 вересня в Лозовій святкуватимуть День міста, та відзначив, що «саме такі об’єкти, як ця реконструйована лікарня, можуть вважатися найкращим дарунком для лозівчан». 

Під час робочої поїздки заступник голови ХОДА також ознайомився з роботами, які наразі тривають на інших об’єктах «Великого будівництва» Лозівщини: у Близнюківській ЦРЛ та Лозівському міському палаці культури.

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація