На мікрорайонах Лозової встановили 3 нові дитмайданчики +vd

Ігрові комплекси  комунальники встановили на початку жовтня. Як пояснюють посадовці, майданчики ставили там, де більше дітей і немає комунікацій.

На дитячі майданчики витратили 230 тисяч гривень. Це гроші з державного і міського бюджетів.

Найбільший ігровий комплекс звели на 3 мікрорайоні біля школи.

З гіркою, гойдалками, каруселлю, пісочницею встановили дитмайданчик на 6 мікрорайоні.

Найменший майданчик дістався 4 мікрорайону. Тут гірка і гойдалки. Однак дітей це не засмучує. Вони радіють тому що є.

Майданчик поставили за ринком. Це засмутило мам з багатоповерхівки №40. Жінки запевняють: відповідаючи на їхнє прохання, міська влада обіцяла ігровий комплекс у дворі саме їхнього будинку. Мами все ще сподіваються, що про них не забули. Вони навіть знайшли підходяще місце для дитмайданчику.

Врахувавши прохання лозівчан та клопотання депутатів, влада міста вирішила поставити ігрові комплекси саме на  6, 4 та 3 мікрорайонах. Так пояснив начальник міськво Олег Інденко. А ось біля яких саме багатоповерхівок розміщати майданчики, вирішувала комісія. За словами начальника відділу освіти, вона обирала місця, де багато будинків, аби більше дітей могло гратися на ігровому комплексі. Через це найбільший дитмайданчик звели саме на 3 мікрорайоні. Посприяв цьому ще й місцевий депутат Олександр Палюх, розповів Олег Інденко.

Керівник відділу освіти говорить, що наступного року  влада планує продовжити зведення ігрових комплексів у місті. А біля тих,  що встановили, комунальники мають ще облаштувати територію.

Ірина Лєушканова

 

{youtube}t2xYfydaPfQ{/youtube}