На Лозівщині доглядальниця обікрала прикуту до ліжка жінку на 15 тис.грн. +vd

Колишня засуджена обікрала прикуту до ліжка пенсіонерку, яка дала їй притулок. Крадійка виносила з квартири речі і цінності протягом трьох місяців — з червня по вересень. Загальна вартість вкраденого сягнула 15 тисяч гривень. Відбувалося усе це у Краснопавлівці.

47-річна жінка після ув’язнення приїхала до Краснопавлівки у реабілітаційний центр для таких, як вона. Однак звідти її незабаром вигнали за порушення режиму. Знайома запропонувала жінці доглядати хвору стареньку, чоловік якої був на заробітках, а сама пенсіонерка не підводилася з ліжка. Колишній засудженій господарка запропонувала жити у неї.

Як встановило слідство, нова доглядальниця одразу почала обкрадати підопічну. Гроші, 3 мобільні телефони, золоті прикраси, навіть постільна білизна і штори — вкрадене жінка продавала на вулицях Лозової і Первомайського. Гроші витрачала на їжу й випивку. Виявив крадіжки чоловік хворої, коли приїхав додому.

Проти доглядальниці одразу порушили кримінальну справу за пограбування, потім додалися — і досі додаються — епізоди крадіжок. Підозрювану затримали дільничні у Первомайському районі.

Зараз затримана перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Коли завершиться слідство, її долю вирішить суд. Яке покарання отримає доглядальниця, у міліції навіть приблизно сказати не беруться — у жінки занадто насичена біографія.

Валерія Гецко

 

{youtube}_ZTK6emSeaM{/youtube}