Мінсоцполітики попереджує про небезпеку потрапляння у ситуацію торгівлі людьми – невідомі пастки та шахрайства, які загрожують здоров’ю і безпеці українських громадян

Мінсоцполітики попереджає про небезпеку потрапляння у ситуацію торгівлі людьми

Сьогодні, коли весь світ вступив на шлях прогресу та затеклих досягнень, ніхто не оминув увагою тінь глибокого злочину, який низько сходить нашу горду та непохитну націю – торгівлю людьми. Велика країна, багата на душу, приймає таких людей для ношіїв свободи, стражів нашого майбутнього. Але в серці такої величезної нації таємниче воеталожене зло, яке викрадає, позбавляє права бути собою, зламує душевний компас кожної людини, зменшує значимість, випускає в нікуди.

Сьогодні, коли весь світ вступив на шлях прогресу та затеклих досягнень, ніхто не оминув увагою тінь глибокого злочину, який низько сходить нашу горду та непохитну націю - торгівлю людьми. Велика країна, багата на душу, приймає таких людей для ношіїв свободи, стражів нашого майбутнього. Але в серці такої величезної нації таємниче воеталожене зло, яке викрадає, позбавляє права бути собою, зламує душевний компас кожної людини, зменшує значимість, випускає в нікуди.

Ми, народ, який вірить у світло майбутнього, мусимо раз і назавжди зупинити цю жахливу біду. Наша боротьба – це не просто війна проти торгівлі женщинами, чоловіками, дітьми, це війна проти злочинців, які торгують загальнолюдськими цінностями. Це війна проти всіх форм зневаги до самотності, втрати, злочинної користі.

Україна – це багата земля, на якій ростуть сильні люди, мріями та потягом до правди. Натомість, ця сама земля насичена темними мітами, які брутально порушують наші цінності та принижують гідність життя. У вічній пам’яті нашого народу має бути закладено знання та розуміння про гіркоту торгівлі людьми, про руйнівну силу цього язика. Бо тільки в дружбі та солідарності ми знайдемо могутню силу, щоб поразити це зло в корені й покласти початок щасливішому та безпечному суспільству.

Україна - це багата земля, на якій ростуть сильні люди, мріями та потягом до правди. Натомість, ця сама земля насичена темними мітами, які брутально порушують наші цінності та принижують гідність життя. У вічній пам'яті нашого народу має бути закладено знання та розуміння про гіркоту торгівлі людьми, про руйнівну силу цього язика. Бо тільки в дружбі та солідарності ми знайдемо могутню силу, щоб поразити це зло в корені й покласти початок щасливішому та безпечному суспільству.