Завершується монтаж каркасу Золочівського фізкультурно-оздоровчого комплексу

Споруду оглянула голова ХОДА Юлія Світлична під час робочої поїздки до Золочівського району.

 Будівництво ФОКу при Золочівській дитячо-юнацькій спортивній школі розпочали у вересні 2017 року. За цей час виконали всі земляні роботи, заклали фундамент, зробили підлогу й несні стіни. Уже на 80% виконані роботи з монтажу та утеплення каркасу. Зараз на об’єкті облаштовують перекриття першого поверху, склять світлові отвори, монтують стяжки та встановлюють світильники.

«Сьогодні прийнято принципове рішення про завершення будівництва нового фізкультурно-оздоровчого комплексу цього року, – повідомила керівник області, ознайомившись із ходом будівельних робіт. – Після завершення будівництва в цьому фізкультурно-оздоровчому комплексі запрацюють 9 додаткових секцій для дітей та дорослих. Дітям – безкоштовно. Частина секцій буде обслуговувати не тільки Золочівський район, але й суміжні, якщо буде така потреба. Подібні ФОКи плануємо побудувати в кожному районі області, на даний момент відкрили вже 3, цього року добудуємо ще 2. Будемо будувати такі споруди саме там, де дітям потрібна ця інфраструктура, щоб займатися спортом та рости здоровими й успішними».

Зараз у Золочівській ДЮСШ займаються понад 330 вихованців. Тут діють секції футболу, легкої атлетики, волейболу, велосипедного спорту, вільної боротьби, тхеквондо. Після відкриття ФОКу будуть створені додаткові спортивні секції – як для дітей, так і для дорослих: фітнесу, степ-аеробіки, баскетболу, атлетичної гімнастики, східних єдиноборств, боксу, дзюдо, футзалу, шахів та шашок.

 {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=EAM2mCw72Zs{/youtube}