ЛКМЗ розширює асортимент сільгосптехніки +vd

 

Кілька нових агрегатів виїхали до Києва для участі в “ІнтерАгро – 2012”. Це один з найавторитетніших форумів України.

Лозівський ковальсько-механічний завод розширює асортимент сільгосптехніки та просуває її на міжнародних виставках. Одразу кілька нових агрегатів виїхали до Києва для участі в “ІнтерАгро – 2012”. Це один з найавторитетніших аграрних форумів України. Він проходитиме з 7 до 10 лютого. На таких виставках завод знаходить нових клієнтів та партнерів.

У 2011-му ЛКМЗ розробив 8 нових сільгоспагрегатів. Цього року підприємство випускатиме їх дослідними промисловими партіями. Одна з минулорічних новинок — цей дисковий лущильник ДЛМ-8 з шириною захвату 8 метрів. Разом з більш ранньою моделлю — п’ятиметровим лущильником ДЛМ-5 — його відправляють на міжнародну виставку рентабельного високоефективного сільського господарства “ІнтерАгро — 2012”.

Ще одна новинка — сівалка прямого посіву у комплекті з бункером. Агрегат дозволяє проводити посадку без попереднього обробітку ґрунту. Це зберігає у ньому цінну вологу і економить аграріям гроші на пальне, бо не треба зайвий раз виводити техніку в поле. На роботу за новітніми технологіями націлені усі сільгоспагрегати ЛКМЗ, говорять тут. Вони мають широкий захват і за один прохід можуть виконувати по кілька операцій.

Зразки нової продукції проходять випробування спочатку у дослідному підприємстві, потім — перші партії — у реальній роботі. В основному проявляються не дуже серйозні недоліки, говорить заступник технічного директора з підготовки виробництва Олексій Гайворонський. Їх усувають швидко — конкуренти не сплять.

Протягом 2012-го ЛКМЗ планує розробити ще 6 абсолютно нових сільгоспагрегатів. До кінця року кожен з них збираються випустити у вигляді дослідного зразка.

Валерія Гецко

 

{flv}03_02_2012_LKMZ{/flv}