“Перше лозівське ОСББ” не дало відключити газ у своєму будинку +vd

За словами мешканців будинку, працівники “Харківгазу” діяли без попередження. Газовики звинувачення відкидають.

У понеділок, 30 липня, працівники Лозівської філії ПАТ “Харківгаз” намагалися відключити газ для профілактичного обстеження мереж у будинку №4 по вулиці Перемоги. Він знаходиться на балансі створеного тут “Першого лозівського ОСББ”. Члени ОСББ не дозволили відключити газ, аргументуючи це тим, що не були попереджені: оголошення, за словами мешканців, на під’їзді не було, голові правління офіційно нічого не повідомляли.

 

У Лозівській філії ПАТ “Харківгаз” стверджують, що діяли за правилами: ще у квітні опублікували графік відключень у газеті “Голос Лозівщини”, тоді ж листами сповістили міське управління ЖКГ та Житлову управляючу компанію. За 5 днів до відключення газовики розклеюють на під’їздах оголошення. На дверях під’їзду будинку №4 по вулиці Перемоги таке оголошення особисто бачила начальник Лозівської ділянки Лозівської філії ПАТ “Харківгаз” Ольга Лебеденко. Про це вона повідомила під час інтерв’ю журналістам ТРК “Сігма”.

ОСББ, як балансоутримувача будинку, не попередили, бо не знали, що Перемоги,4 — це об’єднання співвласників, заявили у “Харківгазі”. На це голова правління “Першого лозівського ОСББ” Ольга Гриньку показує договір між об’єднанням і “Харківгазом”, підписаний два місяці тому.

Зараз між сторонами йде узгодження нової дати профілактичного відключення.

Валерія Гецко

 

{youtube}0EBjfcT7Efk{/youtube}