Позбуваймося будь-яких плям у домашніх умовах без зайвих зусиль та хімічних засобів

Позбуваємося будь-яких плям у домашніх умовах

У нашому житті, чи то в будь-яких домашніх умовах, поява плям на одязі – явище небажане і доводить нас до роздратування. Але ніколи не варто втрачати спокій, ведучи безпорадну війну зі своїми одягами. Тепер у нас є ряд ефективних способів та методів протистояння плямам. Залишайте усі свої сумніви поза дверима, адже ми сьогодні поділимося із вами колекцією простих, доступних та, головне, ефективних рецептів.

У нашому житті, чи то в будь-яких домашніх умовах, поява плям на одязі - явище небажане і доводить нас до роздратування. Але ніколи не варто втрачати спокій, ведучи безпорадну війну зі своїми одягами. Тепер у нас є ряд ефективних способів та методів протистояння плямам. Залишайте усі свої сумніви поза дверима, адже ми сьогодні поділимося із вами колекцією простих, доступних та, головне, ефективних рецептів.

Одним з найпоширеніших способів боротьби з плямами є використання гліцерину, з розрахунком 1 чайної ложки гліцерину на 10-12 столових ложок води. Теплою мильною водою змочують необхідні ділянки одягу, після чого наносять склянку розчину гліцерину з водою на пляму. Потім тканину пропрасовують гарячою праскою. Результат не змусить себе довго чекати: пляма зникає майже перед нашими очима.

Інший ефективний метод – це використання крохмалю та одночасного застосування спирту. Попередньо мокру пляму холодною водою, після чого її необхідно промокнути манной крупою або крохмалем. Суміш спирту та крохмалю, приготована з розрахунком 1 столової ложки крохмалю на 1 столову ложку спирту, наносять на пляму і доводять до ступеня зникнення, застосувавши гарячу праску. Даний метод добре показує себе при видаленні плям від крові, різних фруктів, жирових слідів і йоду.

Інший ефективний метод - це використання крохмалю та одночасного застосування спирту. Попередньо мокру пляму холодною водою, після чого її необхідно промокнути манной крупою або крохмалем. Суміш спирту та крохмалю, приготована з розрахунком 1 столової ложки крохмалю на 1 столову ложку спирту, наносять на пляму і доводять до ступеня зникнення, застосувавши гарячу праску. Даний метод добре показує себе при видаленні плям від крові, різних фруктів, жирових слідів і йоду.