«Лозівські машини» проведуть День поля 21 липня у Краснопавлівці

Майже повну лінійку землеобробної техніки представить ЛКМЗ на власному Дні поля 21 липня у Краснопавлівці. Показ буде удвічі масштабнішим, ніж торік. Очікують понад 400 гостей з усіх регіонів України – сільгоспвиробників та вчених. Учасники зможуть побачити «Лозівські машини» в роботі та отримати консультації їхніх розробників.

До Дня поля «Лозівських машин» залишилося трохи більше тижня. У цеху, де виготовляють сільгосптехніку, активно готуються. Цьогоріч планують показати у роботі0 21 агрегат – це майже удвічі більше, ніж торік. Минулого літа «Лозівські машини» вперше провели власний День поля. Організатори заходу орієнтуютья на аграріїв з абсолютно різними обсягом землі та технікою. Заявлять посівні комплекти, культиватори, лущильники, системні носії для  малих тракторів та максимально потужних – агрегати, які за за один прохід обробляють вширшки від 2, 5 до 16 метрів поля.

День поля для фермерів та агрохолдингів – такі собі оглядини. Демострація в полі – це можливість показати «Лозівські машини» одразу кільком сотням аграріїв та вчених, які можуть внести корисні зауваження, говорять організатори. Переконують, український аграрій став партіотичнішим – частіше обирає свого, вітчизняного виробника. Повернулися до української техніки навіть закордонні фермери.

Головні переваги «Лозівських машин» – низька ціна, якість та повний цикл виробництва.

ЛКМЗ виготовляє до 1000 комплектуючих сільгоспагрегатів. Більше 90% усіх залізних деталей «Лозівських машин» власного виробництва, розповів Дмитро Ретюнський, директор з виробництва сільгосптехніки.

Аграрії це цінують, кажуть заводчани. Доводять, виготовляли б ще більше, коли б не кадровий голод. ЛКМЗ бракує робочих спеціальностей.

Паралельно з організацією власного Дня поля ЛКМЗ бере участь у закордонних виставках , з останніх – Прибалтика та Німеччина. Все для просування бренду «Лозівських машин» та розвитку ЛКМЗ, кажуть на заводі. День поля «Лозівських машин» відбудеться 21 липня у Краснопавлівці, Лозівського району.

_____________________

Нужны запчасти на автомобиль? Заходи на сайт http://stoms.com.ua/services/view/zapchasti-rr-sport и выбирай. Большой выбор оригинальных запчастей по цене изготовителя.

_____________________

На правах реклами