Лозівським гімназистам урочисто вручили паспорти +vd

У п’ятницю, 20 вересня, у Лозівській гімназії урочисто вручили паспорти старшокласникам. 

За словами начальника відділу міграційної служби Оксани Семенової, тепер працівники паспортного столу завжди будуть урочисто вручати документи школярам. Ініціатором таких заходів стало головне управління Державної міграційної служби України в Харківській області.

 

– Я думаю, що це буде традиційно. Це вже у нас друга така зустріч з учнями, урочиста. Учні дуже раді і, сподіваюся, вони будуть більш відповідально відноситися до свого громадянського обовязку після того, як вони отримають паспорти в такій урочистій атмосфері, -повідомила Оксана Семенова.

– Ще трохи, і зможу голосувати за президента, вирішувати майбутнє нашої країни. І це дуже важливо для мене, – розповіла старшокласниця Вікторія Порохня, яка отримала паспорт.

 

Привітати гімназистів з отриманням найважливіших у житті документів прийшли ветерани педагогічної праці, які цього ж дня відзначали річницю партизанської слави.

Після вручення паспортів та святкового концерту, нові громадяни України зфотографувалися на пам’ять з працівниками Державної міграційної служби.

Олена Коваленко

{youtube}KBme77aGHLU{/youtube}