Лозівські юннати почали працювати з Харківським педуніверситетом ім. Г.С. Сковороди +vd

Про це розповіли педагоги станції юних натуралістів під час презентації свого навчального закладу. 22 листопада до юннатів завітали віце-мер Лозової Юрій Петренко та методисти відділу освіти.

Зараз юні натуралісти відвідують гуртки фітодизайну, квіткарництва, зоології та ветеренарії, а також гурток з вивчення анатомії людини, відзвітувала директорка навчального закладу Світлана Баранова.

У вересні цього року станція юннатів підписала угоду про співпрацю з Харківським національним педуніверситетом імені Сковороди. Це надасть можливість вихованцям навчального закладу глибше вивчити біологію, підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання та вступити до вишу, впевнені педагоги та учні.

– Є випускники нашого навчального закладу, які навчаються у вишах. Це ветеринари, квітникарі, екологи, – говорить Світлана Баранова.

– Ми докладно вивчаємо біологію і анатомію, це допомагає здавати іспити, – ділиться учениця гуртка «Анатомія людини» Алеся.

Екскурсія станцією юних натуралістів пройшла у міні-зоопарку та кабінеті ботаніків. Після чого освітяни продовжили конференцію.

Наостанок педагоги шкіл та позашкільних закладів, які працюють в області природознавства пообіцяли одне одному тісно співпрацювати.

Олена Коваленко

{youtube}anByiUj4Q7c{/youtube}