Ніжні вафельні трубочки зі згущеним молоком: незабутні смаки дитинства, що заворожують і вразливають серця вже багато десятиліть

Вафельні трубочки зі згущеним молоком улюблені ласощі 90-х

Якщо ви зазнайомилися зі смаком вафлів ще у дитинстві, то відомо, що цей десерт завжди був дуже популярним. Запам’ятався особливий смак вафельних трубочок, які наповнювали згущеним молоком. Саме цей десерт пропонуємо приготувати за рецептом, який підкорював серця усіх.

Для випічки трубочок вам знадобиться набір вафельниць. Якщо ви її не маєте, то це одне з інгредієнтів, які необхідно придбати. Для приготування тіста потрібно взяти борошно, цукор, молоко, яйця, масло, мигдаль та воду. Змішайте ці інгредієнти окремо, а потім додайте масло та воду, допомогою яких вам потрібно змішувати тісто до однорідності.

Приготуйте вафельницю, розігрійте її та присипте її цукровим піском. Візьміть невелику порцію тіста та використовуючи вафельницю, випікайте вафельні трубочки до золотисто-коричневого кольору. Коли трубочки вже готові, подрібніть мигдаль та змішайте згущене молоко та вершками. Це буде смачна піна для наповнення вафельних трубочок.

Рецепт класичних вафельних трубочок зі згущеним молоком

Рецепт класичних вафельних трубочок зі згущеним молоком

Інгредієнти:

  • набір вафельних трубочок
  • 250 г згущеного молока
  • 100 г масла
  • 100 г цукру
  • 2 яйця
  • 200 г борошна
  • 1 чайна ложка какао
  • 100 мл води

Приготування:

  1. У миску введіть розтоплене масло, цукор, яйця, борошно, какао та воду. Змішайте всі інгредієнти до однорідності.
  2. Випічку тільки готуйте в нагрітій духовій шафі до 180 градусів протягом кілька хвилин.
  3. Взяти форму для вафельних трубочок та змастити її маслом.
  4. Випікайте вафлі до золотисто-коричневого кольору.
  5. Поки вафлі готуються, приготуйте наповнювач.
  6. В миску введіть згущене молоко та подрібніть його допомогою відкритої банки.
  7. Після випічки вафлі дайте їм трохи розмякнути.
  8. Цукрові трубочки наповнюйте згущеним молоком за допомогою кондитерського мішка.
  9. Приготуйте вершки окремо і присипте малину.
  10. Подавати вафельні трубочки зі згущеним молоком з вершками і присипком.

Пропонуємо спробувати цей класичний рецепт вафельних трубочок зі згущеним молоком. Вони дуже смачні і стануть чудовим десертом для будь-якої вечері або святкового застілля. Бажаємо смачного!

Вафельні трубочки зі згущеним молоком і горішками

Вафельні трубочки зі згущеним молоком і горішками

Цей рецепт вафельних трубочок зі згущеним молоком і горішками є ідеальним варіантом для приготування смачного і солодкого десерту. Для приготування цього десерту вам знадобиться набір вафельних трубочок, згущене молоко, горішки і деякі інші інгредієнти.

Готуйте трубочки, використовуючи окремо приготовлене тісто, яке потім випікається. Для цього вам потрібно приготувати тесто з молока, цукру, яйця, масла і багатьох інших інгредієнтів. Змішайте ці інгредієнти, додайте муку і змішуйте, поки тісто не стане розкладається.

Приготування горішкового наповнювача для трубочок – це простий процес. Для цього потрібно взяти горішки, які можна подрібнити, і змішати їх з згущеним молоком. Додайте трохи мигдалю або малини, щоб надати солодкій масі гарний смак і аромат.

Приготуйте горішкове наповнювач окремо від тіста для трубочок. Заповнюйте трубочки горішковим наповнювачем, використовуючи допомогу ложки або кондитерського мішка. Наповніть кожну трубочку, яка повинна бути розмякшена у воді перед використанням, і закрийте кінці, щоб горішковий наповнювач не витікав.

Заготовку для випікання трубочок зі згущеним молоком і горішками потрібно випікати у випічковій формі протягом декількох хвилин, до золотисто-коричневого кольору. Після цього дозвольте їм остудитися, а потім подавайте на стіл.

Бажаємо смачного десерту! Пропонуємо спробувати цей рецепт вафельних трубочок зі згущеним молоком і горішками, який точно сподобається вам і вашим близьким. Насолоджуйтесь!

Рецепт приготування трубочок у вафельниці зі згущеним молоком і фруктами

Рецепт приготування трубочок у вафельниці зі згущеним молоком і фруктами

Пропонуємо вам спробувати незвичайний та смачний десерт – трубочки у вафельниці зі згущеним молоком і фруктами. Це простий рецепт, який займе не багато часу, а результат вас приємно здивує.

Інгредієнти:

  • 300 г вафель;
  • 200 г згущеного молока;
  • 100 г масла;
  • 100 г вершків;
  • 50 г цукру;
  • 2 ст. л. какао;
  • малини або інші фрукти за смаком.

Приготуйте тісто, використовуючи вафлі, молоко, масло і цукор. Додайте какао для більш насиченого смаку. Розтопіть масло в бані водяній.

Потім потрібно подрібніть вафлі на дрібні крихти. Введіть розплавлене масло в тісто. Змішуйте інгредієнти до однорідної консистенції.

Візьміть вафельну трубочку і наповнюйте її приготованим тістом. Піддайте випікайте у вафельниці до золотистого кольору.

Підготуйте вершки згущеного молока, додавши трохи цукру. Змішуйте ці інгредієнти до утворення піни. Це буде чудовий топінг для вашого десерту.

Прикрасьте трубочки малиною або іншими обраними фруктами. Додайте вершки згущеного молока на верх. Тепер ваші трубочки готові до подачі!

Цей десерт ідеально підійде для чаю або кави. Він буде чудовим доповненням до вашого святкового столу або сімейного обіду. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтеся смаком!

Рецепт трубочок на молоці

Рецепт трубочок на молоці

Якщо ви хочете приготувати смачні трубочки на молоці зі згущеним молоком, пропонуємо вам такий простий рецепт. Для приготування цього десерту вам знадобиться набір вафельниці, який вже, напевно, є в вашій кухні.

Спочатку, вам необхідно приготувати тісто для випічки трубочок. Змішайте 200 г борошна, 100 г розтопленого масла, 100 г цукру, 2 яйця, 3 столові ложки какао і 100 мл молока. Змішувати інгредієнти потрібно до однорідності тіста.

Потім, з допомогою вафельниці, приготуйте смачні вафельні трубочки. Для цього нагрійте вафельницю, наберіть тісто ложкою, розтягніть по центру формочки і випікайте до готовності. Вафельки повинні бути дуже хрусткі і злегка золотисті.

Поки вафельки охолоджуються, можна приготувати начинку для трубочок. Відкрийте банку згущеного молока і маленька порційно наповнюйте трубочки цією начинкою. Якщо хочете, можете додати ягоди малини або подрібнений мигдаль до начинки для більш насиченого смаку.

Трубочки на молоці зі згущеним молоком готові! Приготуйте вершки з 100 мл молока і 2 столових ложок цукру. Взбийте вершки до утворення пін і подавайте разом з трубочками. Цей десерт стане справжньою насолодою для всієї родини!

Як зробити бананові трубочки зі згущеним молоком

Бананові трубочки зі згущеним молоком – це прекрасний солодкий десерт, який зможе задовольнити ваші смакові рецептори і зробити ваш день солодшим. Для приготування цього десерту потрібно взяти кілька спелених бананів, які ви подрібніть в пюре за допомогою блендера або видавіть вилкою.

В окремому посуді змішуємо бананове пюре зі згущеним молоком, додаємо трохи молока для однорідності. Далі вводимо масло, яке повинно бути розплавлене, та цукор. Продовжуйте змішувати ці інгредієнти до отримання однорідної маси.

Потім додаємо кілька крапель мигдалевої есенції, декілька крапель малинового сиропу. Якщо бажаєте, можна також додати трохи порошку какао для більш насиченого смаку. Загалом, ви можете експериментувати зі смаком додаванням інших смакових добавок, які вам подобаються.

Готуйте вафельну масу в залишковому молоці. Смажте вафлі вафельницею до золотистого кольору. Відразу після випікання висипайте цукровим піском. Випічку пропонуємо приготувати з різними начинками. Можна використовувати вершки, згущене молоко, фруктові пюре, ягідні коктейлі.

Для приготування бананових трубочок зі згущеним молоком, візьміть готові вафельні трубочки, наповнюючи їх згущеним молоком. Потім декоруйте трубочки малинами або іншими ягодами, додайте вершки або піну зі згущеного молока, або прикрашайте трубочки цукровим пудрою.

Бананові трубочки зі згущеним молоком можна подавати як гарячий десерт або охолодженим. Цей смачний десерт чудово підійде для будь-якого святкового заходу або просто для шаленої години чаю з друзями. Насолоджуйтесь смаком і насиченим ароматом цього чудового десерту!

Як зробити трубочки з кремом і глазур’ю

Як зробити трубочки з кремом і глазур’ю

Щоб приготувати смачні трубочки з кремом і глазур’ю, вам знадобиться набір вафельниць і деякі продукти, які зазвичай знайдуться у кожній кухні.

Почніть з підготовки крему. Взяти згущене молоко і м’якеньке масло. Змішайте їх до однорідності, а потім введіть цукор за смаком. Якщо крем занадто густий, додайте трохи молока. Якщо хочете отримати ароматний крем, додайте в нього невелику кількість мигдалю або малинового пюре.

Далі потрібно приготувати вафлі для трубочок. Змішайте борошно, цукор, какао і воду, додайте розпушувач і затістіть тісто. Випікайте вафлі в спеціальній формі для трубочок у розігрітій вафельниці. Готуйте їх до золотистого кольору.

Коли вафлі затіснять, ви можете приступити до наповнювання трубочок кремом. Візьміть металевий шприц без насадки і заповніть його кремом. Заповнюйте трубочки, починаючи з одного краю і закінчуючи іншим.

Після цього вам потрібно приготувати глазур для трубочок. Змішайте цукровий пісок з вершками і варіть суміш до однорідного стану. Потім охолодіть і намочіть в цю глазур трубочки, прикрашаючи їх за бажанням.

Трубочки готові! Такі ласощі можна подавати на столі окремо або в компанії з чаєм або кавою. Швидко і просто приготуйте трубочки з кремом і глазур’ю за цим рецептом і насолоджуйтесь неперевершеним смаком десерту.