Морози залишили без води кілька десятків лозівчан +vd

У лозівських багатоповерхівках за тиждень сильних холодів замерзла низка стояків. Водяники звинуватили у цьому житловиків.

У Лозовій замерзло кілька стояків, але ситуація під контролем, відзвітувала на нараді комунальників 31 січня Наталя Каменєва, заступник директора ЖУКа. Сергій Костюк, директор «Лозоваводоканалу», заперечив це. Він попередив, що замерлих стояків більше. Деякі доводиться розморожувати по кілька разів, наголосив водяник, бо у підвали та горища через дірки і відчинені двері постійно просочується мороз. 

Житловики мали утеплити підвали та горища ще до великих холодів, нагадав Володимир Денисенко. Якщо до 1 лютого ЖЕКи не завершать цю роботу, місто розриватиме з ними угоди на обслуговування, пригрозив посадовець.

Керівники обслуговуючих компаній відповіли, що вони зачиняють підвали, але їх відкривають жильці. Люди пускають туди погрітися котів та собак.

Закриваючи тему, комунальники та перший заступник мера домовились залишити на вихідні у ЖЕКах чергових. Ті у разі чого мали розбиратися з підвалами та горищами.

Анна Скрипник

{youtube}f3YGJQBAK2c{/youtube}