Лозівська дитяча школа мистецтв привезла нагороди з фестивалю ім. Бетховена +vd

Музиканти отримали призові місця на відкритому конкурсі юних виконавців. Це єдиний у Харкові щорічний музичний фестиваль, у програму якого входить виконання творів відомого митця.

Цього разу у конкурсі взяли участі більше 150 юних музикантів з України та Росії. Преважна більшість талантів – жителі Харківщини. Лозову представляли вихованці школи мистецтв.

Саксофоніст Назар Соколка вчиться грати три роки. За цей час хлопець вже кілька разів побував на різноманітних музичних конкурсах та отримав чимало нагород. На фестивалі імені Бетховена Назар посів 4 місце і став дипломантом. Нагороду отримала і акомпоніатор юного музиканта –  Наталія Жовтянникова. Вона отримала диплом, як кращий концертмейстер.

На конкурс імені Бетховена їздили ще дві вихованки школи мистецтв – неодноразові призерки музичних фестивалів, піаністки Злата Трофіменко та Златослава Ульянова. Обидві дівчини привезли з Харкова почесні нагороди. Злата Трофіменко отримала відзнаку за краще виконання твору українського композитора. А Златослава Ульянова стала лауреаткою ІІ-го ступеню конкурсу ім.Бетховена.

У планах юних музикантів – літні канікули з регулярними заняттями вдома. Аби не втратити навичок, потрібно займатися щонайменше по дві години на день, говорять педагоги. Тоді нові перемоги точно не змусять довго чекати, додають і самі музиканти.

Олена Коваленко

 {youtube}RGOzYcymJkY{/youtube}