Лозівські комунальники запланували на дороги та заходи безпеки більше грошей, ніж торік +vd

Цьогоріч у Лозовій планують освітити 14 темних вулиць та відремонтувати дороги на 6.5 мільйонів гривень. Про це повідомив начальник управління ЖКГ міськради Олександр Залізінський на  засіданні виконкому 27 січня.

 

Сума на ремонт доріг більша – 6,5 мільйонів гривень, проти 5, 5 у минулому році. На  зовнішнє освітлення грошей запланували – 2,5 мільйони гривень.

Цьогоріч в управлінні ЖКГ також збираються витратити 400 тисяч гривень на виготовлення схеми дорожнього руху. Перший віце-мер Лозової Володимир Денисенко пояснив, ця схема дозволить побачити завантаженість вулиць та допоможе правильно розташувати дорожні знаки у місті.

Кошти на проведення перелічених заходів мають виділити з бюджету розвитку, за рахунок якого у місті виконують капітальні роботи. Його депутати мають затвердити у лютому. Ще один пункт витрат управління ЖКГ –  засоби безпеки у місті, зокрема, відеонагляд. На нього планують витратити 40 тисяч гривень.

Вже зараз депутати міськради анонсують, що у бюджеті розвитку намагатимуться знайти максимальну суму на оборонні заходи у місті.

 

 {youtube}uhSFw-lC0Mk{/youtube}