Сільгосптехніку ЛКМЗ вивчатимуть у агровишах України +vd

Лозівський ковальсько-механічний завод та індустріальна група УПЕК допомогли відкрити начальний клас  для студентів Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка.  Офіційне відкриття відбулось у п’ятницю, 28 серпня. 

У класі представлені зразки техніки Лозівські машини, на яких вчитимуться майбутні агроінженери. Студенти також працюватимуть у дороговартісних програмах комп’ютерного проектування, з ліцензією на які допоміг УПЕК.

Перевірити вже спроектовані зразки техніки ЛКМЗ студенти зможуть на демонстраційних полях вишу.  Університету Василенка та  іншим 4 вишам, з якими співпрацює завод і УПЕК передали 12 агрегатів, там також створюють навчальні класи, у відповідь від студентів чекають свіжі ідеї.

Навчальний клас  – це один з перших спільних кроків членів харківського кластеру «Агротехніка» . Нагадаємо, у липні його створили виробники сільгосптехніки – ЛКМЗ та УПЕК –  спільно з 5 агровишами України та керівництвом Харківської області. Мета агрокластеру  –  підтримати вітчизняних агровиробників, забезпечити робочі місця на Харківщині та дати аграріям українську, недорогу та якісну техніку.

Перевірити вже спроектовані зразки техніки ЛКМЗ студенти зможуть на демонстраційних полях вишу.  Університету Василенка та 4 іншим вишам, з якими співпрацює завод і УПЕК, передали 12 агрегатів. Там також створюють навчальні класи, у відповідь від студентів чекають свіжі ідеї.

Студентів, які подаватимуть надії, обіцяють брати на роботу в конструкторське бюро УПЕКу. 

              {youtube}0woV7pQ7_KQ{/youtube}