Приготування гарбуза з медом у мультиварці, духовці або мікрохвильовій печі: рецепти та поради

Гарбуз з медом в мультиварці духовці мікрохвильовій печі

Гарбуз – дуже популярний овоч з особливим смаком та властивостями. Він може бути використаний для приготування різноманітних страв, включаючи солодкі десерти. Один з таких смачних десертів – гарбуз з медом. Простий рецепт, який можна виконати в мультиварці, духовці або мікрохвильовій печі.

Для приготування цього десерту потрібно змішати шматочки гарбуза з медом. Тому візьміть невеликий гарбуз (приблизно 500-600 г), очистіть його від шкірки та насіння, і наріжте на невеликі кубики. Величина шматочків може бути в залежності від вашого смаку.

Потім велику чашу змішайте 2 столові ложки меду разом з пудрою цукру (процідіть його перед використанням, щоб уникнути комочків). Задайте шматочки гарбуза в цю суміш і добре перемішайте, щоб кожен шматочок був покритий медовою сумішшю.

Після цього заготовку можна виливати у глибоку ємність для запікання. Зверху посипте гарбуз з подрібненими горішками, які попередньо засмажені на оливковій олії. Запікайте гарбуз в розігрітій духовці близько 25-30 хвилин або в мультиварці в режимі “Запікання” протягом 40-45 хвилин. Якщо ви використовуєте мікрохвильову піч, випікайте гарбуз приблизно 7-10 хвилин.

Коли гарбуз буде готовий, вийміть його з духовки або мультиварки і дайте йому трохи вистоїти перед подачею на стіл. Прикрасьте готовий десерт ягодами або додайте ще декілька шматочків гарбуза зверху. Подавайте гарбуз з медом як головну страву або десерт. Він буде добре підходити як гарячий, так і холодний.

Секрети рудої красуні

Гарбуз з медом в мультиварці, духовці або мікрохвильовій печі – це відмінний десерт, який можна приготувати швидко і просто. У цьому рецепті головними героями є гарбуз, мед і горіхи. Запікайте гарбуз з медом доти, поки м’якоть не стане ніжною і соковитою.

Для приготування цього смачного блюда вам знадобиться гарбуз, мед, горішки, оливкова олія, цукор і сіль. Спочатку покладіть у чашу мультиварки або духовки невеликий шматочок гарбуза, зачиніть його медом, посипте горішками і насінням. Потім додайте ще один шматочок гарбуза, просочений медом і посипаний горішками. Продовжуйте цю послідовність до тих пір, поки всі гарбузи не будуть використані.

Після того, як гарбуз запечений з медом і горіхами, поставте його в розігріту духовку на 180 градусів. Додайте трохи води для збереження соковитості і приготовте душу в щільно закритому посуді протягом 40-50 хвилин.

Коли ваш гарбуз з медом і горіхами готовий, вийміть його з духовки і посипте цукровою пудрою. Подавайте десерт з гарбуза з медом і горіхами на стіл гарячим або охолодженим з використанням смачних ягід та додатковими горішками для прикраси.

  1. Приготуйте мультиварку, духовку або мікрохвильову піч.
  2. Відправте гарбуз в ємність для запікання.
  3. Змішайте мед з горіхами та цукром.
  4. Запікайте гарбуз з медом і горіхами в печі.
  5. Після випікання посипте гарбуз цукровою пудрою.

Гарбуз запечений в духовці з медом горіхами і м’ятою

Гарбуз запечений в духовці з медом горіхами і м’ятою

Гарбуз можна приготувати в духовці з медом, горіхами і м’ятою — це невимовно смачний десерт, який можна подавати на будь-який стіл або під чашу для чаю.

Для приготування цього блюда, задайте духовку або мультиварці на розігріття до температури близько 180-200 градусів.

Візьміть гарбуза, розріжте його на невеликі шматочки і відправте в духовку. Покладіть гарбуз на протавку або в якусь іншу ємність.

Зверніть увагу, що форма для запікання гарбуза повинна бути висока, тому що м’якоть гарбуза збільшить свій об’єм.

Далі важлива частина — це приготування суміші для запікання гарбуза. Взявши усі необхідні інгредієнти, змішайте їх добре. Суміш складається з меду, оливкової олії, цукру, цукрової пудри, м’яти, подрібненими горішками та невеликою кількістю солі.

Гарбуз запекайте близько 30-40 хвилин. Потрібно слідкувати, щоб шматочки гарбуза не пригоріли. Після того, як гарбуз буде готовий, його можна прикрасити ягодами або горіхами.

Тепер ваш запечений гарбуз готовий до сервірування. Подавайте його виключно з медом, горіхами і шматочками м’яти.

Рецепт приготування

Дуже смачний десерт з гарбуза та меду можна готувати в мультиварці, духовці чи мікрохвильовій печі. Почніть з очищення гарбуза. Змийте його, видаліть насіння та поріжте на невеликі шматочки.

У чашу додайте гарбузову мякоть та залейте її невеликою кількістю води. Задайте режим “випікання” або “душі” на 10-15 хвилин. Гарбуз повинен стати дуже м’яким і легко подрібнюватися.

Поки гарбуз готується, підготуйте цукрову суміш. Змішайте цукор з медом, можна додати трохи солі для акценту смаку. Золотисті горішки можна додати в цукрову суміш або просто посипте їх на гарбуз при подачі.

Коли гарбуз готовий, злейте воду з чаші та змішайте гарбузову м’якоть з цукровою сумішшю. Запікайте десерт протягом 10-15 хвилин у розігрітій духовці при 180 градусах або вимкніть режим “випікання” в мультиварці.

Приготоване блюдо подавайте гарячим або охолодженим. Прикрасьте десерт горішками або свіжими ягодами. Солодка м’якоть гарбуза з медово-цукровим смаком та хрусткими горішками – це справжня насолода для душі і смаку.

Гарбуз з медом запечений в мультиварці

Гарбуз з медом — смачний десерт, який приготований за декілька хвилин у мультиварці. Цей рецепт можна виконати з будь-якого гарбуза. Для цього оберіть невеликий шматочок гарбуза, посипте його оливковою олією та поставте у розігріту мультиварку на кілька хвилин.

Приготоване з гарбуза м’якоть подрібніть і змішайте з медом. Задайте мультиварці режим “Випікання” та відправте гарбуз з медом у духовку на 20-30 хвилин. Під час цього часу гарбуз буде запікатися, а аромат меду наповнить усю кухню.

Щоб додати трохи гостроти, можна додати невелику кількість солі та цукру в суміш меду і гарбуза. Сипте таку суміш посипку з горіхів, шматочки гарбузних насіння та медової пудри. Запекти гарбуз з медом в мультиварці до готовності.

Для подачі цього смачного блюда прикрасьте його горішками, ягодами і медом. Насолоджуйтесь смаком та ароматом запеченого гарбуза з медом! Це чудова страва для душі та тіла, адже гарбуз містить багато корисних речовин і сприяє покращенню настрою та імунітету. Подавайте цей смачний десерт на стіл, а ваші гості будуть в захваті від неповторного смаку гарбуза з медом.

Гарбуз з медом сухофруктами і шоколадом в мікрохвильовці

Гарбуз – це витончений овоч, який має велику кількість вітамінів і мікроелементів. До того ж, гарбуз можна використовувати для приготування різних страв, включаючи смачний десерт з медом, сухофруктами і шоколадом. Якщо ви не маєте духовки у своєму розпорядженні, не засмучуйтесь, такий десерт ви зможете запікати в мікрохвильовці!

Для приготування цього рецепту вам знадобиться гарбузова м’якоть, яку треба нарізати на невеликі шматочки. Змішайте її з медом, сухофруктами та підсмаженими горіхами. Для підсмажування можете використати оливкову олію.

Далі запакуйте цю суміш у ємність, прикривши верхню частину кришкою або фольгою. Розігрійте мікрохвильовку на повну потужність протягом 10-15 хвилин. Згодом поставте цю ємність у мікрохвильову піч, відправте її туди на певний час, щоб інгредієнти красиво злеглися разом і готувались. Після закінчення часу, достаньте готове блюдо з мікрохвильовки.

Подавайте цей смачний десерт з гарбуза на стіл в декоративному посуді. По желанию, можна посипати його шматочками шоколаду або злегка посипати цукровою пудрою. Якщо цукрова пудра вам здається надмірною, можна використовувати кокосову стружку або зровняти з душею розпеченими горішками. Такий десерт дуже гарно виглядає і точно припаде до душі будь-якого гостя.

Смачного!

Гарбуз з медом і шавлією в духовці

Гарбуз з медом і шавлією в духовці

У цьому рецепті ви зможете знайти простий та смачний спосіб приготувати запечений гарбуз з медом і шавлією. Ця солодка страва може бути великолепним додатком до будь-якого обіду або вечері. Для того, щоб приготувати цей десерт, випікайте гарбузову м’якоть в духовці разом із медом і шавлією.

Почніть з покладання гарбузових шматочків на противень, змішайте їх з медом, шавлією та невеликою кількістю оливкової олії. Додайте трохи солі та цукру для покращення смаку. Поставте противень з гарбузом в розігріту духовку на 180 градусів Цельсія на 30-40 хвилин, або доки гарбуз стане м’яким.

Поки гарбуз запікається, підготуйте суміш з меду, соку лимона та шматочків горішків. Після деякого часу, коли гарбуз буде добре приготованим, вийміть його з духовки та задайте на нього цукрову пудру. Ви можете також прикрасити гарбуз медом та шматочками горіхів.

Розріжте запечений гарбуз на гарні великі шматочки та подавайте на стіл. Цей смачний та ароматний десерт можна подавати як гарячим, так і холодним. Його смак приємно поєднується з будь-якими ягодами або подрібненими горішками. Бажано подавати гарбуз з медом і шавлією в духовці ще теплим. Смачного!

Запечений гарбуз з медом корицею і горішками

Запечений гарбуз з медом корицею і горішками

Гарбуз з медом – це відмінний десерт, який можна запікати в духовці, мультиварці або мікрохвильовій печі. Запечений гарбуз з медом стане справжнім додатком до вечері, днем солодким перекусом або подарунком друзям і родичам. Щоб приготувати цей шматочок ягоди, змішайте подрібнене насіння та оливкову цукрову суміш з медом, корицею і горішками.

Для початку гарбуз розігрійте до температури 180 градусів. Зріжте його на невеликі шматочки і видаліть насіння. Подрібніть горішки, додайте до готового гарбуза, також можна додати трішки подрібнених горіхів. Злегка посоліть та полийте оливкової олією.

Відправте гарбуз в запеканку або гарбуз готуйте в духовці протягом 20-30 хвилин.

Покладіть гарбуз у придатну для духовки чашу, покрийте його медом, поставте в душі, задайте режим духовкі і відрегулюйте час на 30 хвилин.

Готовий вам десерт смачний і соковитий. Його можна подавати з пудрою цукру, оріхами і шматочками гарбуза.

Таким чином, запечений гарбуз з медом, корицею і горішками – це дуже смачне блюдо, яке можна приготувати в домашніх умовах. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь неперевершеним смаком!