Благодійний фонд «Патріоти», за ініціативи його засновника нардепа Анатолія Гіршфельда, продовжує допомагати закладам освіти, медицини та культури округу

17 червня фінансову підтримку у придбанні вікон, дверей та килимового покриття отримали 3 сільради Красноградського району.

Берестовенська школа, на Красноградщині, від «Патріотів» і їхнього засновника Анатолія Гіршфельда отримала сертифікат на придбання вікон.
Фонд допомагав також навчальному закладу меблями. Зберегти матеріальну базу навчальних закладів на території сільради і не дати їх закрити, закликали нардепа батьки.

Ступінь сільської школи збираються понизити до 5 класу. Дітей середніх та старших класів возитимуть до іншого села. Батьки переконані, з розбитими дорогами – це небезпечно, крім того, уроки у різних класів закінчуватимуться по-різному, хто наглядатиме за дітьми.

Анатолії Гіршфельд попросив людей письмово звернутися до нього. Нардеп на рівні області вестиме перемови, як залишити навчатися дітей вдома. Повідомив, проблема в освітній галузі – одна з найгостріших в окрузі.

Мешканці Берестовеньок подякували «Патріотам» та їхньому засновнику за підтримку.
У Зоряному, на Красноградщині, «Патріоти» допомогли придбати двері для сільського клубу, а у Піщанці фонд посприяв з килимовим покриттям для дитячого садочку.
Піщанська сільська голова також подякувала за обладнання для місцевого медзакладу. Анатолій Гіршфельд у відповідь пояснив, активно зайнявся доукомплектацією всіх сільських ФАПів та амбулаторій округу. Виділити все, що має бути за медичними нормами, нардеп особисто попросив віце-прем’єра Павла Розенка.