На ЛКМЗ відзначили 51 День народження підприємства та ювілей створення ветеранської організації +ft +vd

На Лозівському ковальсько-механічному заводі відзначили 51 День народження підприємства та 30-річчя створення ветеранської організації. 31 березня керівники міста, ЛКМЗ, народний депутат України та почесний президент індустріальної групи «УПЕК» Анатолій Гіршфельд привітали нинішнє та колишнє покоління заводчан зі святом.

«Лозівські машини» – бренд, який знають в Україні та далеко за її межами. У цьому є велика заслуга працівників Лозівського ковальсько-механічного заводу, зазначив народний депутат України Анатолій Гіршфельд.

 Він привітав заводчан та зауважив, аби й надалі підвищувати показники та освоювати нову продукцію, на ЛКМЗ планують покращити умови праці.

У День народження містоутворюючого підприємства, ветерани ЛКМЗ, керівники заводу, очільники міста, району та студенти Лозівської філії Харківського автодорожнього технікуму зібралися біля пам’ятника першого директора ЛКМЗ Федора Супруна. Вони поклали до погруддя квіти.

У День народження ЛКМЗ своє 30-річчя відзначила і ветеранська організація заводу. ЇЇ голова Валерій Мовчан та ще 7 лідерів ради отримали подяки та премії за багаторічну сумлінну працю.

Їх колишнім заводчанам вручили народний депутат Анатолій Гіршфельд та мер Лозової Сергій Зеленський. 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=JPhixj8GZ7w&feature=youtu.be{/youtube}