Лозівчани розповіли, як зберегти чистоту у під’їзді +ft +vd

Лозівчани з будинку №1 на 9 мікрорайоні – 2 місяці із ремонтом. У березні у холі їхнього під’їзду завершили ремонт. За сприяння народного депутата України Анатолія Гіршфельда ЛКМЗ надав матеріали, із ремонтом допомагала міська влада – долучали працівників «Теплоенерго».

Любов Молодан живе у будинку №1 на 9 мікрорайоні близько 20 років. Жінка розповіла, минулоріч організувались та звернулись до народного депутата Анатолія Гіршфельда та міського голови Сергія Зеленського. Через 2 місяці і стіни і підлога у ідеальному стані. До підтримання чистоти та порядку мешканці ставляться сумлінно, однак як у будь-якому будинку інколи виникають складнощі, зазначила Любов Молодан.
Після закінчення ремонту лозівчани зібрали гроші – встановили двері з домофоном та відеоспостереження. За графіком, у під’їзді наводить лад прибиральниця.
У будинку майже 80 квартир. На кожному поверху є відповідальна людина, яка доносить інформацію до людей та збирає гроші на прибирання, тому проблем не виникає, додала мешканка будинку Руслана. У планах поставити систему відеонагляду на подвір’ї та зайнятися ремонтом даху.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=DSmT6jzOMS4&feature=youtu.be{/youtube}