Як приготувати смачну яловичину у мультиварці: рецепти та поради

Готуємо яловичину в мультиварці

Яловичина – це смачна і поживна страва. Щоб приготувати яловичину в мультиварці, вам знадобляться такі продукти: яловичина, цибуля, морква, картопля, перець, олія, часник, петрушка. Підготуйте всі інгредієнти заздалегідь.

Тепер поріжте цибулю та моркву. Налийте олію в мультиварку і розігрійте її у режимі “смаження”. Додайте цибулю та моркву до гарячої олії і смажте до золотистого кольору. Додайте також зелень: перець, часник та петрушку.

Поділіть яловичину на невеликі кусочки і додайте до мультиварки. Тушкуйте яловичину протягом кількох годин, поки вона не стане м’якотьою і ніжною. Ви також можете використати режим “тушкування” або “гасіння”.

Коли яловичина буде готова, приберіть зверху шматки цибулі, моркви та перцю. Страва готова до подачі! Подавайте яловичину з картоплею і смачним соусом.

Таким чином, готувати яловичину в мультиварці – це просто і зручно. Ви можете насолодитися смачною та ситною стравою, яка приготовлена з використанням натуральних інгредієнтів. Спробуйте приготувати таку страву вдома і насолоджуйтеся неймовірним смаком!

Що і як готувати

Що і як готувати

Мультиварка – це незамінний помічник у приготуванні смачної та соковитої яловичини. Тепер вам не потрібно витрачати багато часу на готування, адже мультиварка зігріє вашу кухню, а м’ясо вийде дуже апетитним і смачним.

Перше, що потрібно зробити, це вибрати режим приготування. Якщо ви хочете отримати яловичину з м’якоттю, то оберіть режим тушковання. Для цього натисніть на кнопку “Тушкування”.

Далі підготуйте інгредієнти. Візьміть каструлю та налейте в неї олію. Додайте нарізану на соломку цибулю, моркву, зелень петрушки та часник.

Ставиться каструля на підставку мультиварочної частини. Знімайте кришку повільно з каструлі та виносите на стіл, де протягом 20-30 хвилин візьміть м’ясо (2-3 кг. цяцьки, шейку, або рибочку), похожее на фотографии (№ 2,№ 3,№ 4). Потім нажимаємо к=касрулю назад.Потім налаюем на смалець натерті 1-2 морквини,і тоненько порізану цибулю. Готувати заздалегідь цікавіше, ніж з’їсти потім зроблене коли легко можна було сделять.

Після цього налейте в каструлю чуть-чуть олії та розігрійте її. Додайте нарізану цибулю, моркву та перець, посоліть та поперчіть за смаком. Через 5-7 хвилин, коли овочі почнуть підрум’янюватися, додаються шматочки яловичини.

Покладіть м’ясо зверху на овочі, змініть режим на “тушкована” та встановіть час готування протягом 1-1,5 години.

Після того як час пройде, ваша страва готова! Соковите та ніжне м’ясо з чудовим ароматом овочів буде готове до подачі на стіл.

Тушкована яловичина в мультиварці

Тушкована яловичина в мультиварці

Яловичина – це одне з найбільш корисних м’ясних продуктів, яке часто включають в раціон харчування. Щоб приготувати ніжний тушкований стейк із яловичини в домашніх умовах, можна скористатися мультиваркою. Режим приготування в мультиварчі дозволяє зберегти всю соковитість та м’якоть м’яса.

Перше, що потрібно зробити, це підготувати інгредієнти: яловичину, цибулю, моркву, часник, сіль, перець, зелень (петрушку). Яловичину наріжте на невеликі кусочки, а цибулю та моркву – на кубики. Після цього включіть мультиварку в режим тушкування.

Покладіть в мультиварочну чашу декілька ложок олії та додайте порізану цибулю. Після кількох хвилин додайте продукти: моркву, часник і яловичину. Все це трохи обсмажте.

Тепер через приблизно 10 хвилин налійте до мультиварки декілька столових ложок води або бульйону. Поставте готувати на режимі тушкування приблизно на 1,5-2 години. Тепло рівномірно розподіляється по всіх шарах страви, трохи згасаючи на глявках мультиварки. Це дозволяє м’ясу стати надзвичайно м’яким та ніжним.

Коли заданий час пройде, добавте до страви сіль, перець та зелень. Тушкована яловичина в мультиварці готова! Подаючи на стіл, прикрасьте страву свіжою зеленню та соковитими шматочками м’яса зверху. Рекомендується подавати з картоплею або листям салату.

Тепер ви знаєте, як готувати смачну та ніжну яловичину в мультиварці. Насолоджуйтесь ароматним та соковитим шматочком м’яса протягом будь-якого часу!

Запечена яловичина приготована в мультиварці

Запечена яловичина приготована в мультиварці

Для приготування запеченої яловичини в мультиварці вам знадобиться головний інгредієнт – тушкована яловичина. Її можна приготувати заздалегідь, наливши в мультиварочну каструлю м’ясному бульйону і налаштувавши режим гасіння на більш ніж 2 години.

Коли тушкована яловичина готується, можна приготувати запічені овочі. Для цього в каструлю мультиварки додаються морква, цибуля, листя петрушки та часник. Овочі запікаються в режимі “печіння” протягом 1 години.

Тепер, коли м’якоть яловичини стала ніжною і соковитою, можна починати складати страву. Спочатку в каструлю мультиварки ставиться шар запечених овочів, а поверх них розкладається тушкована яловичина.

Для приготування запеченої яловичини можна використовувати різні види перцю – чорний, червоний, білий. Вони додаються для посилення смаку страви. Крім того, до страви можна додати нарізані шматочки картоплі та луковицю цибулі.

Овочі та яловичина в мультиварку заливають соком, який утворився під час готування тушкованої яловичини. Таким чином, страва стане смачнішою та соковитішою. Після того, як всі інгредієнти складені в каструлю мультиварки, її закривають кришкою та ставлять на режим “печіння” протягом 30 хвилин.

Після того, як час приготування пройде, запечена яловичина може бути подана на стіл. Ця страва відмінно поєднується зі свіжими овочами та картоплею, а також прекрасно гармонує зі смаком перцю та тушкованої яловичини. Бажаємо смачного!

Печеня з яловичини приготоване в мультиварці

Якщо ви любите яловичину, то печеня з цього м’яса – ідеальний варіант для вас. Яловичина в мультиварці готується дуже просто і швидко, а ніжність та соковитість м’яса залишається на високому рівні.

Для приготування печінки із яловичини в мультиварці вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 350 г яловичиної печінки;
  • 1 середня цибулина;
  • 1 морква;
  • сіль, перець на смак;
  • олія для смащення решітки

Печінка має бути заздалегідь промита та очищена від плівок, але не розрізана на шматочки. Мультиварочну решітку потрібно пром’яти олією.

Мультиварку встановлюємо в режим “товсті страви”, нагріваємо її. Коли мультиварочна чаша нагріла, ставимо на решітку печінку, якою попередньо густо помазали маслом. Додаємо сіль та перець.

Дуже смачність та соковитість м’яса передасть його звісну тушковання цибулі, тому ми не можемо обійтися без неї. Для цього потрібно ризати цибулю кільцями товщиною в один палець і класти зверху на печінку. Також відразу туди можна додати моркву, що подрібнена соломкою. Тепер ми ставимо «печеньку» в мультиварку й запускаємо режим “приготування страв протягом 20 хвилин”.

На “гасіння” процесу потрібно 25-30 хвилин. М’якоть має залишатися ніжною та соковитою. Періодично заливаємо мясо соком, що випливає під час приготування. Коли час пройде, страву можна прикрасити зеленню: листям петрушки та нарізаним часником. Подавайте на стіл функціональними штучними прикрасами або обклавши м’ясо свіжою зеленню. Приятного апетиту!

Суп з яловичини приготований в мультиварці

Для приготування смачного супу з яловичини в мультиварці, необхідно зібрати необхідні інгредієнти: картоплю, часник, петрушку, моркву, перець, цибулю та яловичину.

Спочатку м’ясо потрібно зросло. В мультиварочну чашу додається олія, режим “GAS”, після чого, коли олія розігрілася, в неї ставиться м’ясо. Час гасіння м’яса залежить від його ваги, але зазвичай це займає близько 30-40 хвилин.

Тепер можна додати овочі. До м’яса додається цибуля, морква та картопля. Все це перемішується і готується під прокип’ятку на режимі “SOUP” протягом 10-15 хвилин.

Через певний час, коли картопля майже готова, можна додати часник, петрушку та перець. Не можна забувати про сіль та спеції, які підкреслять смак страви.

Після того, як картопля зовсім звариться, суп з яловичини готовий. Його можна прикрасити зверху зеленню та листком петрушки. Подавати гарячим.