На Лозівщині, у Яковлівському НВК, одинадцятикласники попрощалися із школою

У школах Лозівщини пролунали останні дзвоники. 25 травня учні попрощалися із школами на 3 місяці, а одинадцятикласники – назавжди. Останній дзвоник пролунав і для учнів Яковлівського НВК.

Під час останнього дзвоника школярі підвели підсумки навчального року. Директор Яковлівського НВК Юлія Вакуленко вручила відмінникам похвальні листи, активістам – грамоти за призові місця у конкурсах, олімпіадах та змаганнях. Керівниця подякувала усім, хто доклав свої зусилля для того, аби навчальний рік пройшов успішно.

Юлія Вакуленко подякувала також спонсорам та батькам учнів. До привітань приєднався помічник народного депутата України Анатолія Гіршфельда Олег Губенко. Від Всеукраїнського благодійного фонду «Патріоти» помічник передав НВК ігровий набір для пришкільного табору.

Вітання від губернатора Харківщини Юлії Світличної передала заступник начальника управління освіти молоді і спорту Лозівської РДА Наталя Власенко. Вона попросила учнів ніколи не забувати свою школу.

Присутні привітали першокласників – із закінченням першого навчального року та четверокласників, які у наступному році підуть у старшу школу. Випускники подарували присутнім вальс.