У лозівській мерії ретельніше перевірятимуть відповіді на звернення громадян +vd

Лозівська мерія, ТРК Сігма

За відписки і неправду управлінці та комунальники можуть поплатитися доплатами, попередив керуючий справами виконкому міськради Юрій Кушнір.

Скарга лозівчан депутату облради Олександру Колеснікову призвела до службової перевірки у Лозівській міській раді. До народного обранця звернулися мешканці 2 мікрорайону, які бояться за свою багатоповерхівку. Вона стоїть поруч з каналізаційним колектором, що вже двічі обвалювався, а підвал будинку залитий рідкими стоками. При цьому з міськради люди отримали відповідь, що протікання каналізації в них усунули.

Сьогодні, 21 листопада, на нараді комунальних керівників перший віце-мер Лозової Володимир Денисенко повідомив, що у ситуації вже розбирається головний комунальник міста.

“Термін цього розгляду — наступний тиждень. Мені — доповідна, які заходи вжиті, – доручив на нараді Володимир Денисенко. — Питання, з якими до нас звертаються, можливо, термін виконання може бути недотриманий у зв’язку з різними підставами — і фінансування, і технічна можливість. Але інформація повинна бути об’єктивною і правдивою”.

Якість усіх відповідей, що виходять з міськради, перевірятимуть ще більш ретельно, повідомив керуючий справами Юрій Кушнір. За його словами, з грудня цього року загальний відділ щомісяця звітуватиме про те, як підрозділи ради і комунальні підприємства ставляться до обов’язку реагувати на звернення лозівчан.

“… Управління житлово-комунального господарства щомісяця готує подання про встановлення додаткових виплат керівникам комунальних підприємств, і робота зі зверненнями громадян, в тому числі, буде впливати на їхній розгляд”, – попередив Юрій Кушнір, керуючий справами виконкому Лозівської міськради.

Валерія Гецко

 

{youtube}9B2RI3tkVko{/youtube}