Сучасні будинки у елітному котеджному містечку New Haven Luxury Village під Києвом від Kager

Сьогодні купити заміський будинок недалеко від Києва може кожен. Котеджі недалеко від столиці вважаються престижною і елітною нерухомістю. Незважаючи на це з кожним роком вони стають все більш доступними за ціною і все більш якісними.

Ще 5-10 років тому котеджні містечка під Києвом були розраховані виключно на дуже заможних покупців. Сьогодні все більше компаній і забудовників пропонують подібне комфортабельне житло, яке по кишені багатьом покупцям.

Унікальна пропозиція для шанувальників заміського життя – сучасні будинки Kager у елітному котеджному містечку New Haven Luxury Village всього у 15 хвилинах їзди від Києва. Це ваш унікальний шанс жити в оточенні розкішної природи, далеко від міської суєти і поганого за екологію мегаполісу.

Сучасні будинки KAGER у котеджному містечку New Haven Luxury Village на березі Київського водосховища

Котедже елітне містечко під КиєвомПредставлена ​​на столичному ринку нерухомість заміського типу – це, в більшості випадків, будинки в клубних селищах, зведені за типовими проектами. Компанія Кагер пропонує ексклюзивне рішення – вілли фахверкового типу, виконані з екологічних матеріалів за енергозберігаючими технологіями. Це унікальні споруди квадратурою від 230 до 450 м.кв., які відрізняються надзвичайно стильним дизайном.

Основні відмінні риси вілл і будинків в котеджному містечку New Haven Luxury Village під Києвом:

  • виготовляються за технологією фахверкового будівництва – основні елементи конструкції виробляються на заводах у Словенії, а потім робиться збірка будинку на попередньо підготовленій ділянці;
  • будинки виробляються переважно з безпечних, екологічних матеріалів – дерева, скла, металу і т.п .;
  • при будівництві котеджів використовуються сучасні утеплювачі, що робить кожен котедж надзвичайно теплим;
  • більшість проектів котеджів від Kager – це будинки з великою площею скління.

До кожного будинку у селищі підведені інженерні комунікації – газ, вода, електрика. Територія самого містечка повністю асфальтована і знаходиться під цілодобовою охороною.

Інші переваги вілл у котеджному містечку New Haven Luxury Village – престижне розташування (у оточенні лісу і води), повністю закрита від сторонніх осіб територія, кращі архітектурні рішення, гідні вашої уваги.

Переваги заміського життя у 35 км від Києва

Якщо почитати відгуки людей, які одного разу вирішили змінити квартиру в місті на заміську нерухомість під Києвом, стає зрозуміло, що це абсолютно задоволені люди, які анітрохи не шкодують про свій вибір. Безумовно, є і ті, кому довелося зіткнутися з різними проблемами. Однак, більшість з них є наслідком неуважності при покупці заміської нерухомості.

Сучасний заміський будинок Kager – вілла під Києвом у стилі фахверк

Сучасні будинки KAGER під КиєвомЯкщо ви хочете вигідно інвестувати гроші, подарувати собі і своїм дітям унікальну можливість жити у екологічно сприятливому районі, далеко від суєти мегаполісу, зробіть вибір на користь покупки будинку у New Haven Luxury Village. Це найкраще рішення для тих, хто шукає спокою, але не хоче відриватися від благ цивілізації.

Для більшості покупців, які хочуть купити віллу від Києвом, важлива вартість елітної нерухомості, а також якість життя, яке вона гарантує.

Нерухомість від Кагер у котеджному містечку New Haven Luxury Village – це оптимальне співвідношення ціна-якість-рівень комфорту.

Прямо зараз переходьте на сайт компанії і обирайте один з проектів заміського будинку від Кагер бажаної квадратури, планування і поверховості. Також ви можете обрати ділянку для забудови і переглянути вже здані у експлуатацію будинки, де вже живуть їхні власники.

Нерухомість за містом – це добре. Елітна нерухомість – ще краще. Прямо зараз телефонуйте нам, і ми докладніше розповімо про особливості нашої унікальної пропозиції!