Голова Харківської облради та Лозівської тергромади відвідали ЦНАП

01

У ході робочої поїздки до Лозової, що відбулась 22 березня, голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко разом з керівником тергромади Сергієм Зеленським поспілкувалися з керівництвом та адміністраторами Лозівського Центру надання адміністративних послуг. Обговорили, як Центр працює в умовах війни та яких покращень у роботі потребує. 

Керівниця Катерина Нараган поінформувала, що наразі ЦНАП надає майже всі адміністративні послуги, що зазначені в переліку, загалом їх 237.  Знову можна оформити реєстрацію місця проживання та отримати послуги державного геокадастру. Найбільше попитом користуються соціальні послуги.  
«На початку вторгнення в місті залишилося та продовжило надавати послуги лише 5 з 16 працівників.  Змушені були працювати й вночі, бо система, через яку здійснюється прийом, не витримувала навантаження і відмовлялася працювати вдень. Найбільш критичною ситуація була у квітні, було велике навантаження на адміністратора, ми це витримали, і з гідністю вийшли з даної ситуації», – наголосила керівниця Центру Катерина Нараган.
Лозівський міський голова Сергій Зеленський відзначив, що Лозівський Центр надання адміністративних послуг потребує нового більш просторого приміщення, що облаштоване відповідно до вимог сьогодення. З приміщенням визначилися та ще до початку війни почали відшукувати джерела фінансування на його капітальний ремонт. Активізувати цю роботу планують після перемоги.   Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко підтримала ініціативу та обіцяла сприяти її вирішенню. 
Також керівники поспілкувалися з представниками бригад Державної прикордонної служби України, Нацполіції та Нацгвардії, які у Лозівському  ЦНАПі приймають бажаючих вступити до “Гвардії наступу”.  Бажаючим надають  детальну інформацію та дають змогу вирішити, куди саме вступати.

–>

Джерело: Лозівська міська рада