Роботу Лозівських медиків відзначили народний депутат, керівники громади та району

Роботу Лозівських медиків відзначили народний депутат, керівники громади та району

Новини

27.07.2023

У Лозівському термедоб’єднанні відбулися заходи присвячені Дню медичного працівника. Цього року, за указом Президента України, його вперше відзначають 27 липня. Медичних працівників привітали народний депутат України Юлія Світлична, Лозівський міський голова Сергій Зеленський та голова Лозівської районної ради Вадим Гоч. Очільники вручили відзнаки та подарунки.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський подякував медикам Лозівської громади за те, що з початком повномасштабного вторгнення не залишили свої робочі місця й приклали максимальні зусилля, аби утримати на рівні медичні послуги в громаді. Робили усе залежне й незалежне від себе. Й зараз, у цей тяжкий час, продовжують працювати, вкладати свої сили, дарувати душевне тепло, втішати і підтримувати. Побажав сил, наснаги і здоров’я.

Медичних працівників Лозівської громади зі святом привітала народний депутат України Юлія Світлична: «Ви професіонали своєї справи, на яких рівняються сусідні громади. Колектив пройшов багаторічні випробування. Ми бачили, у якому стані була медицина, і які зрушення спостерігаються за останні роки. Це титанічний труд не тільки керівництва і небайдужих людей, але й ваш, у тому числі. Бажаю, щоб влада, особливо держава, пам’ятала про ваші досягнення щоденно. Нових вам досягнень і професійного зростання. Рухайтеся тільки вперед, вам є на кого спиратися.»

Джерело: Лозівська міська територіальна громада