Рецепт салату “Лисичка” з корейською морквою та куркою

Салат «Лисичка» з корейською морквою і куркою рецепти

Додамо трохи соняшникової олії на глибоку сковороду і розігріємо її. Потім додаємо дрібно нарізану курку кубиками і смажимо її до золотистого кольору. Ось так ми отримали першу складову нашого салату – смачну курочку.

Тепер треба відварити кілька яєць, щоб мати готову складову для салату. Для цього потрібно покласти яйця в холодну воду і варити їх близько 10 хвилин. Після цього остудимо їх під холодним потоком води і чистимо. Ось таким чином приготували ароматні варені яйця.

Корейська морква – це ще одна складова нашого салату. Для приготування корейської моркви треба натерти моркву на тонкі соломки, а потім залити її окропом, додати мордочки попередньо відварених грибочків і кубиками нарізаного оселедця. Закуску тримаємо в холодильнику протягом години.

Після цього з’єднуємо всі складові салату: курку, яйця, корейську моркву, а також дрібно нарізані оливки. Все це заправляємо майонезом, додаємо трохи меленого чорного перцю і наш салатик “Лисичка” готовий!

Подаємо салат на красивій тарілці, прикрашаємо його свіжими зеленню і сушеними грибочками. Запрошуємо всіх на стіл і спробуйте цей неймовірно смачний салат з корейською морквою і куркою!

Салат «Лисичка» рецепт з куркою

Салат «Лисичка» рецепт з куркою

Салат «Лисичка» з куркою – це чудова закуска, яка буде гарною прикрасою на будь-якому столі. Цей салатик дуже простий у приготуванні і неймовірно смачний. Щоб приготувати цей салат, вам знадобляться наступні продукти:

  • куряче м’ясо – 200 г;
  • морква – 1 шт;
  • грибочки (наприклад, шампіньйони) – 200 г;
  • оливки – 100 г;
  • перчик чорний мелений – за смаком;
  • майонез – 2 столові ложки;
  • корейська морква – 100 г;

Починаємо приготування салату. Спочатку треба натерти корейську моркву. Для цього беремо моркву і тримаємо її в холодній воді протягом 10-15 хвилин. Після цього моркву чистимо і натираємо на тертці. Отриману моркву вкладаємо в тарілку і тепер приступаємо до обробки інших продуктів.

Курчатину варимо до готовності, остуджуємо і розрізаємо на дрібні кубики. Грибочки ми також нарізаємо кубиками, попередньо підсмаживши їх на рослинному маслі. Оливки розрізаємо навпіл. До цього всього додаємо натерту корейську моркву і кубики курки.

Тепер додаємо майонез. Спочатку додаємо 1 столову ложку майонезу і перемішуємо. Якщо салат вийшов занадто сухим, можна додати ще майонезу за смаком.

Додаємо перчик чорний мелений і знову перемішуємо. Салат «Лисичка» з куркою готовий! Подавати його можна на стіл у вигляді закуски або як самостійну страву. Цей салат виглядає особливо ефектно, якщо прикрасити його оливками і маленькими лисячими мордочками з сушених грибочків.

Приготування

Приготування

Для приготування салату “Лисичка” з корейською морквою і куркою потрібно попередньо відварити куряче м’ясо. Для цього варимо курку в окропі протягом 30-40 хвилин. Остуджуємо і розтинаємо м’ясо на шматочки або кубики.

Тепер готуємо моркву з корейською морквою. Для цього обираємо моркву і натираємо її на дрібні ниточки або стружки. Корейську моркву можна придбати в готовому вигляді, її треба лише злегка промити. З’єднуємо моркву разом з куркою.

Додаємо інші потрібні продукти. Дрібно нарізаємо огірки солені і свіжі, мариновані грибочки, картоплю. При цьому оливки можна розрізати на кілька шматочків.

Тепер тримаємо остуджену оселедця. Вона додає солону нотку до салату. Розбираємо її на шматочки.

З’єднуємо всі інгредієнти у великій тарілці або салатниці. Додаємо майонез за смаком. Якщо бажаєте, можна також додати кетчуп або гірчицю. Попередньо остудимо салат в холодильнику протягом години.

При подачі можна прикрасити салат “Лисичка” з корейською морквою і куркою оливками, лисячими грибочками або натертою морквою. Салат можна сервірувати як гарячу закуску або окремою стравою. Спробуйте цей неймовірно смачний салат і насолоджуйтесь його смаком!

Готуємо вишукану закуску до святкового столу

Готуємо вишукану закуску до святкового столу

Щоб створити неймовірно смачну закуску до святкового столу, запропонуємо вам спробувати приготувати салат «Лисичка» з корейською морквою і куркою. Цей салат зарядить ваші смакові рецептори!

Почнемо з попередньої підготовки продуктів. Однак, перед тим, як приступити до приготування салату, слід знати, які інгредієнти потрібні:

  • оселедець – 1 шт.
  • куряче м’ясо – 300 г
  • корейська морква – 200 г
  • оливки – 100 г
  • сушені грибочки – 50 г
  • картопля – 2-3 шт.
  • чорний перчик – за смаком
  • майонез – за смаком

Слід зазначити, що приготування цієї закуски займе деякий час. Подрібнюємо куряче м’ясо на кубики і відварюємо його протягом 20-30 хвилин. Остудимо м’ясо та з’єднаємо його з корейською морквою.

Поки м’ясо відварюється, замочуємо сушені грибочки у воді. Потім їх треба буде промити та відварити.

Далі потрібно приготувати картоплю. Очищуємо її, ріжемо на маленькі шматочки і варимо до готовності.

Після приготування всіх інгредієнтів, з’єднуємо їх в глибокій салатниці: м’ясо з морквою, грибочки, картопля та оливки.

Тепер додаємо до салату оселедець, який перед цим розідрібнили на шматочки. Додамо також чорний перчик, майонез і все добре перемішуємо.

Закуску можна прикрасити натертою корейською морквою та кубиками оливок, щоб надати їй більш естетичний вигляд. Зубчиками часнику можна прикрасити мордочки лисички. Салат готовий до подачі!

Спробуйте приготувати цей вишуканий салат «Лисичка» з корейською морквою і куркою на святковий стіл. Він точно стане чудовою закускою, яка збагатить ваше свято!

«Лисичка» з оселедцем

«Лисичка» з оселедцем

Салат «Лисичка» з оселедцем – це смачна закуска, яка стане відмінним доповненням до вашого столу. Для приготування цього салату вам знадобиться оселедець, корейська морква, курка, грибочки та майонез.

Для початку, моркву треба натерти на маленькі терки та відварити воді протягом 5-7 хвилин. Потім остудимо моркву. Дрібно наріжемо курку, а грибочки можна залишити цілими або нарізати на шматочки – це залежить від вашого бажання.

Тепер починаємо збирати салатик. На тарілку кладемо відварену та остуджену моркву, викладемо на неї курку та грибочки. Додаємо оселедеця, якого раніше тримали в холодильнику. Зєднуємо всі продукти за допомогою майонезу.

Пропоную додати гострого перчика або чорний мелений перець для пікантності. Також можна додати кілька оливок для смаку. Після того, як все змішано, салат «Лисичка» з оселедцем готовий до подачі на стіл.

Спробуйте цю смачну закуску і насолодіться неймовірним поєднанням смаків: оселедця, моркви, курки та грибочків. Салат «Лисичка» з оселедцем стане гарним варіантом для будь-якого святкового столу або просто на кожен день.

«Лисичка» з лисичками – неймовірно смачний салатик

Якщо ви любите салати з корейською морквою і куркою, спробуйте приготувати салат “Лисичка” з лисичками. Ця закуска неймовірно смачна і легка у приготуванні.

Для приготування салату “Лисичка” з лисичками вам знадобиться корейська морква, курка, лисички, оливки, майонез, перчик і кубиками мелений оселедець.

Спочатку треба приготувати курку. М’ясо курки варимо до готовності, потім остудимо і наріжемо кубиками. Моркву чистимо і натираємо на мелкі соломки. Лисички ми викладемо на пательню і тримаємо на вогні до повного запарювання.

Полуфабрикат викладаємо на тарілку і прикрашаємо оливками. Додаємо остуджену курку і натерту моркву. Зверху розташовуємо кубиками нарізаний перчик. Отриману закуску поливаємо майонезом.

Цей салат “Лисичка” з лисичками чудово підходить як закуска до основної страви або як самостійна страва. Спробуйте приготувати цю неймовірно смачну закуску з лисичками і отримайте задоволення від її смаку та вигляду.

Розширюємо смак салату крабовими паличками

Розширюємо смак салату крабовими паличками

Коли вам хочеться трохи збагатити смак вашого улюбленого салату, спробуйте додати крабові палички. Вони прекрасно поєднуються з лисячою морквою і куркою, створюючи неперевершену гармонію смаків.

Для приготування цієї закуски вам знадобляться крабові палички, які можна придбати в будь-якому супермаркеті. Вони вже готові до вживання, тому вам не потрібно буде витрачати час на попереднє оброблення.

Також потрібні лисяча морква та натерта на дрібні кубики куряче м’ясо. Якщо у вас немає лисячої моркви, ви можете використовувати звичайну моркву. Головне – натерти її на дрібні кубики або натерти на тертці з грубими отворами.

Салат можна приготувати з молодими картоплями. Відваріть їх у подсоленій воді до готовності, остудіть і зріжте на маленькі шматочки. Також можна використовувати мариновану корейську моркву, яка додасть вашому салату неповторний смак.

З’єднуємо всі продукти у великій салатниці. Додаємо крабові палички, натерту на дрібні кубики моркву і курку. Між шматочками картоплі розкладемо крабові палички, щоб отримати схожість з лисичкою. Після цього додаємо квасолю, оливки, мариновані грибочки.

Додаємо майонез і попередньо натертий часник. Спробуйте додати також деякі оселедці або оселедця. Вони стануть прекрасним доповненням до вашої закуски.

Все добре перемішайте, охолодіть у холодильнику протягом кількох годин, а потім подавайте на стіл. Салат можна прикрасити зеленню та оливками.

Тепер, коли ви знаєте, як розширити смак салату крабовими паличками, намагаючись приготувати цю закуску. Вона буде чудовим доповненням до будь-якого святкового столу. Спробуйте і ви не пожалкуєте!

Улюблений салат бюджетний варіант

Якщо ви шукаєте смачний і доступний салат, то спробуйте приготувати салат “Лисичка” з корейською морквою і куркою. Цей салат – справжня закуска для будь-якого столу.

Для приготування цього салату потрібно небагато продуктів, але результат вийде неймовірно смачним. Візьміть куряче м’ясо і варіть його до готовності, а потім розріжте на дрібні кубики.

Слід зазначити, що вартість курячого м’яса є досить низькою, тому цей салат є дуже бюджетним варіантом.

Далі потрібно натерти моркву на крупній тертці. Якщо у вас немає часу на натирання моркви, то можна використовувати готову корейську моркву, яка продається у магазинах.

Приготування салату “Лисичка” з корейською морквою і куркою не займе багато часу. З’єднуючи всі продукти, спробуйте додати мелений чорний перчик для підвищення гостроти салату.

Оселядце можна замінити іншими кислими продуктами, наприклад, маринованими грибочками або оливками. Викладемо салат “Лисичка” на тарілку та зверху прикрасимо його шматочками моркви, майонезом і зеленню.