У Лозівській тергромаді відзначили працівників сільського господарства

Щороку у третю неділю листопада в Україні віддають шану людям, для яких щоденна праця в сільському господарстві стала сенсом всього життя. У День працівників сільського господарства дякують великим працелюбам, які вміло забезпечують українців якісною продукцією. Багато з них долучилися до лав Збройних сил України, ставши на захист Батьківщини.  Інші, не зважаючи на бойові дії, продовжують працювати, сіяти, збирати та піклуватися про продовольчу безпеку громади, що в сучасних умовах дійсно є подвигом.

Сьогодні, 17 листопада, щиро вітали  хліборобів, виноградарів, овочівників, тваринників, механізаторів, переробників сільгосппродукції, управлінців галузі зі святом. Вручили відзнаки Лозівської міської ради, Лозівської військової адміністрації,  подяки від народного депутата України Юлії Світличної.

  • Завдячуючи нашим захисникам, які вберегли Лозівщину від вторгнення окупантів, ми можемо обробляти землю, збирати врожаї, працювати на благо нашої громади та усієї України, а головне – допомагати Збройним Силам України наближати Перемогу, – наголосив Лозівський міський голова, Заслужений працівник сільського господарства Сергій Зеленський. – Я дякую кожному з вас за невтомну працю, за вашу любов – до людей і до землі!  Щиро бажаю вам щастя, здоров’я, добробуту та миру, невичерпної наснаги та подальших успіхів у ваших справах!

Вітали працівників сільського господарства Лозівської громади – заступник голови Лозівської військової адміністрації Юлія Іваненко, помічник-консультант народного депутата України Юлії Світличної – Марина Кожевник, голова Лозівської районної ради Вадим Гоч.

 

 

 

 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада