Лозівська громада передала квадрокоптер з нічним баченням бійцям, які нищать ворога на Бахмутському напрямку

Модель квадрокоптеру «DJI Mavic 3T» – нічні очі Збройних Сил України.  Це один з основних засобів, що дозволяє у темний час доби спостерігати за переміщенням противника та його накопиченням. Завдяки такому обладнанню збережено життя великої кількості особового складу Збройних Сил України. 

Обладнання придбали за сприяння працівників виконавчого комітету Лозівської міської ради, його управлінь та відділів, а також Благодійного фонду “Разом у майбутнє”. 

«Ми передаємо це обладнання, щоб допомогти вам знищувати ворога ще з більшою завзятістю, – сказав заступник Лозівського міського голови Володимир Барановський, – знаємо ваші потреби, тому усі разом об’єдналися аби якомога швидше придбати та передати обладнання на фронт.»

-Таким дроном один боєць ЗСУ може знищити до взводу противника, розповідає військовослужбовець батальйону, – Є випадки, коли з допомогою двох пристроїв  повністю ліквідовували штурмові групи ворога ще на виході зі своїх бойових позицій. А найцінніше його призначення  – це збережені життя наших бійців. Тому дякуємо за таку допомогу й підтримку!

Джерело: Лозівська міська територіальна громада