Чергову партію гуманітарної допомоги медзакладам Лозівської громади передали за підтримки народного депутата України Валерія Дубіля

Нардеп разом зі своєю командою відвідав Лозівську громаду 5 квітня. Зустрівся з Лозівським міським головою Сергієм Зеленським та керівництвом Термедоб’єднання. Передав медичному закладу чергову партію гуманітарної допомоги – інвалідні візки, протипролежневі подушки, маски, бахіли, хірургічні халати, вітаміни.

– З початку повномасштабного вторгнення ми разом зі своєю командою працюєму на волонтерському фронті. Кошти на допомогу збираємо разом зі своїми друзями, долучаються меценати, американські фонди, – сказав Валерій Дубіль. – Якщо кожен на своєму фронті стоятиме так, як це роблять ЗСУ, медичні працівники, голови громад, усі небайдужі мешканці, у нашу державу обов’язково прийде перемога і мир.

Поінформував, що на сході та півдні України благодійники об’їжджають медичні заклади — передають та встановлюють сучасне медичне обладнання.

Разом з нардепом Лозову відвідали меценат Наталія Некрасова, Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія». А також фонд Spearhead Foundation, який представляють волонтери – британці Ерік Купер, Дейв Хіт і Крейг Монаган та американець Майк Бонно. Вони займаються доставкою гуманітарної допомоги в постраждалі від війни регіони України Це їхня 23 гуманітарна місія.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський подякував народному депутату України Валерію Дубілю за продуктивну співпрацю, яка триває вже два роки. “Практично з перших днів повномасштабного вторгнення Валерій Олександрович всіляко допомагає нашій громаді. За його підтримки у закладах освіти, культури, медицини та спорту вже замінено більше тисячі вікон та дверей, які пошкоджено у результаті російських обстрілів. Передано великі партії гуманітарної допомоги.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *