Рецепти приготування морського язика в клярі: пошагові інструкції

Морський язик в клярі покрокові рецепти приготування

Морський язик в клярі – це страва, яка складається з тертого рибного м’яса, обвалюється в панірувальних сухарях і смажиться в олії. Ця страва дуже популярна в морській кухні і може бути використана як головна страва або як гарнір до основної страви.

Для приготування морського язика в клярі нам знадобиться: свіжа риба, яйця, борошно, сіль, рибне клярі та олія для смаження. Спочатку потрібно приготувати рибу: вона має бути чистою і без кісточок. Морську рибу рекомендується змішати в міксером, щоб отримати однорідну масу.

Потім треба приготувати панірувальну суміш: змішати борошно з просіяними сухарями і додати сіль за смаком. Відокремити білки від жовтків і взбити їх у піну. Додати вибите яйце до маси риби і помішати. Додати відбілок і ніжними рухами перемішати.

Складаємо рибну масу в панірувальну суміш і обвалюємо кожну паличку морського язика в клярі. Розігріваємо олію в глибокій сковороді і смажимо язики протягом 15-20 хвилин, поки вони не стануть золотистими з обох боків.

Готові морські язики в клярі подаємо на стіл гарячими, як самостійну страву або з сирною заправкою як гарніром.

Як приготувати морський язик в клярі

Як приготувати морський язик в клярі

Морський язик в клярі – це смачна страва, яка складається з морського язика, обвалюваного в панірувальних сухарях і смаженого в олії. Ця страва надається з гарніром і сирною соусом.

Для приготування морського язика в клярі нам знадобиться свіжий морський язик. Спочатку його потрібно промити і просушити. Далі ми обвалюємо язика в змішаному просіяному борошні з сіллю та спеціями.

Один язик можна розрізати на кілька паличок, але якщо ви хочете, щоб страва була більш гарненькою, то можна залишити його цілим.

Після обвалювання язика в клярі, ми змащуємо його з обох боків розбитими яйцями та обсмажуємо в розігрітій олії протягом кількох хвилин до золотистого кольору.

Готовий морський язик в клярі можна подавати на стіл, прикрасивши його листям свіжої зелені або лимоном. Як гарнір до цієї страви підійде варений картопляний пюре або овочева гаряча страва.

Морський язик в клярі – це смачна та ситна страва, яку можна приготувати вдома зі звичайних продуктів, які завжди є під рукою.

Класичний рецепт

Класичний рецепт

Для приготування смачних морських язиків з паличок потрібно відведені 15-20 хвилин. Ця страва стане чудовим гарніром до будь-якого обіду або вечері.

Склад рибної маси для язиків складається з паличок морського язика, приготовленого раніше, тертого сиру, яєць та борошна. Спочатку рибу розтираємо міксером, додаємо туди тертий сир, яйця та просіяне борошно. Все це добре перемішуємо до однорідної маси.

Потім формуємо з отриманої маси невеликі палички, обвалюємо їх у панірувальних сухарях і складаємо на лист, змащений олією. Гарненько промиємо руки, щоб не залишалися крихти.

Потім ставимо лист з паличками у розігріту до 180 градусів духовку протягом 15-20 хвилин, поки палички не зарум’яняться з обох боків. Якщо ви бажаєте більш смажених паличок, можна збільшити час приготування.

Виносимо гарну страву з духовки і насолоджуємося її смаком разом з улюбленим соусом або салатом. Приємного апетиту!

Приготування

Для приготування морського язика в клярі потрібно взяти рибне філе і нарізати його на палички. Потім промиємо рибу і просієне борошно. Додаємо сіль за смаком, якщо цієї необхідності.

У лист з морського язика складається з одного яйця. Міксером перемішуємо яйце з борошном до однорідності.

Потім обвалюємо палички риби в панірувальних сухарях і опускаємо в кляр. Ретельно обваляємо рибу в клярі, щоб вона була повністю вкрита.

Розігріваємо олію в сковороді, і ставимо на вогонь. Смажимо поки риба не стане золотистою. Потім виймаємо її на кухонний рушник, щоб збрати надлишкову олію.

Сирною морський язик в клярі можна подавати з гарніром, таким як тертий боку. Страву можна приготувати протягом 15-20 хвилин.

Запечена рибка під сирною шубою

Запечена рибка під сирною шубою

Для приготування цієї смачної страви вам знадобиться 15-20 хвилин часу. Спочатку приготуємо рибу: виберемо морський вид риби та промиємо його під проточною водою. Потім обсушимо рибу з усіх боків та обвалюємо її у панірувальних сухарях.

Далі нагріємо олію на сковороді та смажимо рибу з усіх боків до золотистого кольору. Якщо ви хочете, щоб страва була менш жирною, можете запікти рибу в духовці протягом 15-20 хвилин.

Тим часом приготуємо сирну шубу: змішаємо розтертий морський язик з тертим сиром, додамо невелику кількість цибулі та складемо цю суміш в міксер. Міксером гарненько перемішаємо та додамо сіль за смаком.

Потім виймемо рибу з духовки або з сковорідки та розподілимо на порційні тарілки. На кожну порцію накладемо сирну шубу та прикрасимо зеленим листям.

Така запечена рибка під сирною шубою стане чудовим гарніром до будь-якої страви. Смачного!

Рибні палички – ідеальна закуска

Рибні палички – ідеальна закуска

Рибні палички – це смачна і хрустка страва, яка стане чудовим гарніром до будь-якого обіду або вечері. Цієї закуски можна приготувати з морського язика, який складається з ніжної риби, а також з сирною начинкою.

Для приготування рибних паличок з морського язика, потрібно взяти кілька шматочків риби та обвалювати їх у панірувальних сухарях. Потім рибні палички приготовані просіяним борошном і смажимо їх в олії протягом 15-20 хвилин.

Для приготування сирної начинки потрібно взяти сир тертий і змішати його з яйцями за допомогою міксера. Додайте до сирної маси сіль за смаком. Потім на кожен шар риби нанесіть сирну начинку та скрутіть рибні палички в гарненький рулет.

Готові рибні палички можна подавати на столі зі свіжим листом салату або як гарнір до основної страви. Ця страва стане чудовою закускою на будь-якому святковому столі або просто для сімейної вечері. Спробуйте приготувати рибні палички з морського язика і насолоджуйтесь смаком цієї чудової страви!