Подякували за допомогу та намітили подальші напрямки співпраці

В рамках Проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East), протягом квітня-червня 2024 року, Лозівська міська територіальна громада отримала 12 одиниць сучасної техніки та обладнання. Під час зустрічі з представниками благодійної організації, Лозівський міський голова Сергій Зеленський подякував за плідну співпрацю та висловив сподівання на її розширення.
Для комунальних підприємств громади передали екскаватор, завдяки якому ремонтним бригадам значно швидше вдається ліквідовувати аварійні ситуації та виконувати поточні ремонти з підготовки до нового опалювального сезону.
Для Центру надання адміністративних послуг – кейс «Мобільний офіс». У день приїзду до Лозової, представники USAID відвідали Лозівський ЦНАП та оглянули, як обладнання використовують у роботі. Працівники озвучили потребу у забезпеченні Центру обладнанням, яке дасть можливість надавати послугу з видачі водійського посвідчення. Партнери запевнили, пропозицію вивчать.
Окрім того, обговорили можливість організації дитячих містечок для діток громади та внутрішньо-переміщених осіб, втілення проєктів економічного розвитку
Від благодійників громада отримала також засоби, які стають у нагоді під час відключень електрики та облаштування місць для внутрішньо-переміщених осіб. Зарядну станцію, сонячну панель, електрогенераторну установку, обігрівач електричний – пушка, обігрівач масляний, стіл, стільці та ємність для води.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *