Рецепти тонких та смачних млинців на сироватці з чудовими дірочками

Млинці на сироватці тонкі з дірочками смачні рецепти

Сироватка є цінним продуктом харчової промисловості. Цей продукт, який отримують під час виготовлення сиру або творогу, використовують для надання своїх властивостей різноманітним стравам. І одним з таких способів використання сироватки є приготування смачних млинців. Вони вийдуть дуже ніжні, а завдяки тонким дірочкам будуть мати цікавий зовнішній вигляд.

Рецепт млинців на сироватці дуже простий і може бути використаний практично кожним. Для цього вам знадобиться сироватка, соняшникової ріпки масло для змащення сковороди, яйця, цукор-пісок, рафінованої цукрового борошна, міксером для збивання тіста. Починаємо!

Спочатку вам потрібно збити яйця з цукром до однорідної консистенції. Додайте сироватку і знову збийте все міксером. Потім поступово додайте борошно і знову збивайте так, щоб тісто було рівномірним. Якщо заглибити в млинців ложечку, а потім вийняти, то на млинці повинно бути декілька отворів. Ці дірочки створять звукові та видовжені вентиляційні канали в тісті під час його випікання.

Вносимо нові записи в куховарську книгу

Вносимо нові записи в куховарську книгу

Якщо ви хочете додати у ваше меню щось смачне, практично і легко в приготуванні, то смачні млинці на сироватці – це відмінний варіант. Починаємо зі складання інгредієнтів.

  1. Тісто: Для цього вам знадобиться міксер. За допомогою міксера збиваємо сироватку разом з яйцями до однорідної консистенції.
  2. Борошно: Додаємо поступово борошно до тіста, продовжуючи збивати міксером. Рекомендується використовувати соняшникову сироватку, щоб млинці вийшли пишні та смачні.
  3. Цукор: Додаємо трохи цукру-піску до тіста, щоб надати йому солодкуватий смак.

Тепер, коли тісто готове, можемо перейти до приготування млинців. Для цього нагріваємо сковороду з рафінованою олією. З випечення млинців краще починати саме з першого, оскільки це час, коли сковорода нагрівається найбільш ідеально. Коли сковорода уже гаряча, обпалює руку, можна починати випікати перший млинець.

  • Харчова допомога: Якщо ви готуєте млинці для себе і своїх домочадців, рекомендую використовувати третю руку, а саме – харчову допомогу. Вона необхідна, щоб було зручно розмазувати тісто по сковороді.
  • Нагріваємо: Нагріваємо сковороду на середньому вогні та змащуємо її розплавленим вершковим маслом або рафінованою олією.
  • Випікати: Після того, як ви розмазали тісто по сковороді, вам потрібно лише дочекатися, поки одна сторона стане золотистою, а потім перевернути млинець і випікати другу сторону.

Замість традиційних блинів з джерельного молока, цього разу пропонуємо вам спробувати млинці із сироватки. Вони вийшли неймовірно ніжними, пухкими та смачними. Додаючи в тісто різноманітність і по-своєму змінюючи способи приготування, можете створити нові авторські страви. Записуйте всі ваші ідеї у свою куховарську книгу, щоб вам не приходилося шукати рецепти та з іншими продуктами.

Ласуємо млинцями ностальгія за дитинством

Ласуємо млинцями ностальгія за дитинством

Млинці – це практично символ сімейних сніданків та смачних обідів. Завдяки їх різноманітності можна порадувати себе та домочадців смачними стравами. А якщо ви хочете повернутися до неповторної атмосфери дитинства, цього дійсно буде багато.

Млинці на сироватці – це одне з найпопулярніших і простих рецептів. За допомогою міксера збиваємо сироватку та додаємо яєць, цукор-пісок і соняшникову олію. Поступово додаємо усю кількість борошна, щоб дійти до бажаної консистенції тіста. Після цього нагріваємо сковороду з харчовою рафінованої олією і приступаємо до випікання млинців.

Якщо ви хочете додати різноманіття до млинців, можете експериментувати з начинками. Від солодких варіантів зі сметаною або фруктами до солених з сиром або м’ясом – вибір за вами. Ласощі вийшли смачні та пишні, а їх можна їсти біля столу у колі рідних і близьких.

Спрощений рецепт млинців

Спрощений рецепт млинців

Якщо ви хочете приготувати смачні млинці на сироватці з мінімумом зусиль, то цей рецепт саме для вас. Тісто для млинців готується дуже просто і швидко, і результатом будуть ніжні тонкі млинці з хорошою структурою.

Починаємо рецепт зі збивання яєць міксером, додаємо сироватку і цукор-пісок. Знову збиваємо всі інгредієнти до однорідної консистенції. Далі поступово додаємо борошно, постійно помішуючи тісто. Можете користуватися мірою, кількість борошна залежить від того, наскільки рідке буде ваше тісто.

Потім підготовте сковороду, нагріваємо її біля середньої вогняної потужності. Якщо використовуєте сироватку нерафінованої, слід змастити сковороду товстим шаром соняшникової олії. Якщо ж обираєте рафіновану, це можна не робити.

Далі, за допомогою мірлівки або великої ложки, виливаємо тісто на сковороду, плавно розсовуючи його по всій поверхні. Чекаємо, поки млинці підрум’яняться знизу, а потім перевертаємо їх на іншу сторону і продовжуємо випікати. Цей процес триватиме приблизно 1-2 хвилини з кожного боку, залежно від товщини млинців.

Рафінована сироватка дасть млинцям приємний солодкий присмак, а нерафінована зробить їх трохи кисловатими. Також можна додати у тісто різноманітні начинки: фрукти, ягоди, сир, м’ясо і так далі. Вишукані млинці готові до подачі столу з улюбленими соусами або вершками. Приємного апетиту!