Лозівських комунальників підсилили новою технікою

Надані партнерами самоскид та сучасна автовишка покращать роботи з ремонту доріг, благоустрою територій, обрізання дерев та обслуговування електромереж.

Перевага нового самоскиду – більша вантажопідйомність та підігрів кузова, говорить директор КП «Еко-Сан» Володимир Селезньов. Це дасть можливість за  нижчих температур підвозити асфальтобетонне покриття для ремонтів доріг. Крім того, тентований кузов запобігає розлітанню листя, гілля та іншого сміття під час транспортування.

Самоскид планують використовувати й для зимового обслуговування доріг. Для цього необхідно докупити причепне обладнання для чистки снігу та розкидання піщано-сольової суміші.

Друга одиниця техніки отримана від міжнародних партнерів – нова сучасна автовишка. Спецавтомобіль дасть можливість виконувати, як аварійні так і планові роботи на висоті до 24 метрів – обрізати дерева, формувати крони, ремонтувати електромережі.     

Вкотре нову техніку Лозівська громада отримала за підтримки американського народу та безпосередньо проєкту USAID “Говерла”.

– Я щиро вдячний нашим постійним міжнародним партнерам за чергову гуманітарну допомогу, – сказав Лозівський міський голова Сергій Зеленський. -З допомогою цієї техніки ми покращимо надання послуг населенню нашої громади та у разі виникнення аварійних ситуацій оперативно їх усуватимемо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *