Смажені гриби з хріном і часником: ідеальна страва з солоних груздів

Солоні грузді з хріном і часником

Солоні грузді – дуже популярна страва в українській кухні. Варять її з декількома складниками, але найосновнішими з них є грузді, хрін і часник. Ці інгредієнти створюють неповторний смак і аромат, які вже з перших хвилин захоплюють і пробуджують апетит.

Солоні грузді - дуже популярна страва в українській кухні. Варять її з декількома складниками, але найосновнішими з них є грузді, хрін і часник. Ці інгредієнти створюють неповторний смак і аромат, які вже з перших хвилин захоплюють і пробуджують апетит.

Для приготування солоних груздів з хріном і часником потрібно підготувати баночку або відро десятилітрове, где варимо гриби. У баночку кладемо невелику кількість хріну – тоді грузді будуть особливо гострими і ароматними. Додаємо декілька долонь часнику, який поглине запах грибів і зробить страву ще смачнішою.

Для приготування солоних груздів з хріном і часником потрібно підготувати баночку або відро десятилітрове, где варимо гриби. У баночку кладемо невелику кількість хріну - тоді грузді будуть особливо гострими і ароматними. Додаємо декілька долонь часнику, який поглине запах грибів і зробить страву ще смачнішою.

Заливаємо все кип’яченою водою, яку можна замінити м’ясним бульйоном. Накриваємо баночку кришкою і ставимо вже соленим грузді з хріном і часником на холодне місце на два-три дні. Після цього страва буде готова до вживання.

Заливаємо все кип