Міста-побратими Лозова та Едвард-Рівер, Австралія напрацьовують напрямки співпраці

Остаточні наміри про співробітництво сторони закріпили обмінявшись  підписаними договорами. Сьогодні, 17 жовтня, на сесії міської ради Лозівський міський голова Сергій Зеленський та секретар міської ради Юрій Кушнір скріпили своїми підписами оригінал угоди, який повернувся після підписання колегами з міста  Едвард-Рівер, Австралія. Нагадаємо,  угоду про співробітництво сторони уклали під час попередньої онлайн-зустрічі.  

– Юридичне підписання цього документу дозволить нам складати плани та рамкові угоди по напрямках, – наголосив секретар Лозівської міської ради Юрій Кушнір.

Сторони вивчають можливості співробітництва у напрямку розвитку культури, освіти, спорту, бізнесу, обміну інформацією.  Едвард-Рівер підтримуватиме жителів Лозівщини у прагненні відбудови та відновлення. Поки що співпрацюватимуть дистанційно на благо Лозівської громади та міста  Едвард-Рівер, відзначив Юрій Кушнір.

Для обох міст – це визначна подія. Угоду про міста-побратими вони підписали вперше у своїй історії. Сторони певнені, що у майбутньому її підписання дасть позитивні результати для обох сторін

Лозівська громада дякує за активне сприяння послу України в Австралії Василю Мірошниченку та позаштатному раднику Лозівського міського голови Денису Ганжі.  Висловлює вдячність Харківській обласній військовій адміністрації за підтримку та допомогу в налагодження міжнародного співробітництва.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *